Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη - βόμβα: Ο Βασίλης Στεφανάκος ήξερε για το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του!

20 Ιανουαρίου 2018 10:34
Αποκάλυψη - βόμβα: Ο Βασίλης Στεφανάκος ήξερε για το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του!

Χωρίς σωματοφύλακες κυκλοφορούσε ο Βασίλης Στεφανάκος, παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί για το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.

Αυτό αποκαλύπτουν στο Star δύο άτομα από το στενό περιβάλλον του:

«Πιστεύω ότι ήταν μια δολοφονία που ίσως όλοι να φοβόμασταν αλλά δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα συμβεί. Ελπίζω και παρακαλάω να μην ξανασυμβεί αυτό και ο Βασίλης να είναι ο τελευταίος που έφυγε έτσι» δήλωσε με αλλοιωμένη φωνή στο Star, άνδρας συνεργάτης του Βασίλη Στεφανάκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτόξευσε ο Αγγελόπουλος την Ελένη Μενεγάκη σε τηλεθέαση! Τα νούμερα που σημείωσε την ώρα που εμφανίστηκε ο νικητής του Survivor!

Όπως λένε οι άνθρωποι του Βασίλη Στεφανάκου τις τελευταίες μέρες πριν τη δολοφονική ενέδρα ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος.

Προφανώς κάποιος τον είχε ενημερώσει για το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του. Ένα συμβόλαιο θανάτου που όπως ψιθυρίζεται είναι το ακριβότερο στα χρονικά του οργανωμένου εγκλήματος.

«Ένοιωθε την απειλή απειλή, αυτό φαίνεται κι από τις τελευταίες τρεις νύχτες τις οποίες δεν είχε ύπνο. Φοβόταν προφανώς αλλά ποτέ δεν ήθελε να το δείξει. Δεν είχε ασφάλεια ποτέ. Ήταν τελείως μόνο του, πολλές φορές έπαιρνε και το μηχανάκι του και έκανε βόλτες.Ούτε τηλεφώνημα δέχθηκε, όλα αυτά που λένε δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» είπε στο Star (με αλλοιωμένη φωνή) γυναίκα συνεργάτης του Στεφανάκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακό έγκλημα στην Κοζάνη: Ο συζυγοκτόνος της Ανθής Λινάρδου επιχείρησε να σκοτώσει και την πεθερά του! Το ξέσπασμα της τελευταίας

Όπως λένε οι στενοί του συνεργάτες ο Βασίλης Στεφανάκος είχε ξεκόψει από τη νύχτα εδώ και πάνω από ένα χρόνο και είχε απορροφηθεί από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share