Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Η δήλωση «φωτιά» του δικηγόρου του πατέρα της που ανατρέπει τους ισχυρισμούς του δολοφόνου!

10 Ιανουαρίου 2018 10:50
Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Η δήλωση «φωτιά» του δικηγόρου του πατέρα της που ανατρέπει τους ισχυρισμούς του δολοφόνου!

«Ο κατηγορούμενος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, το θέμα είναι τι προκύπτει», υποστηρίζει ο Απόστολος Λύτρας δικηγόρος του πατέρας της Δώρας Ζέμπερη για τις τελευταίες δηλώσεις του δολοφόνου της κοπέλας.

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 ο κ. Λύτρας, καταρρίπτοντας πλήρως τους ισχυρισμούς του δολοφόνου, τονίζει ότι «από τα στοιχεία που υπάρχουν φαίνεται πως την δολοφόνησε με κίνητρο τη ληστεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Νεκρός στο κελί του στον Κορυδαλλό βρέθηκε ο δολοφόνος εγκλήματος που "πάγωσε" το Πανελλήνιο πριν λίγους μήνες!

Ο δικηγόρος αμφισβητεί τη νέα εκδοχή που παρουσιάζει ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού, ότι δηλαδή τον πλήρωσαν για να σκοτώσει την κοπέλα, την οποία ο ίδιος τραυμάτισε για να έρθουν οι «άλλοι» να σκοτώσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Τι ζητάει η χαροκαμένη μάνα από τον δολοφόνο της κόρης της;

Αντίθετη άποψη από τον δικηγόρο του, όμως, φαίνεται ότι έχει ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος συμφωνεί με τον δολοφόνο λέγοντας ότι και ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή έλεγε πως το κίνητρο της δολοφονίας της κόρης του δεν ήταν η ληστεία, αλλά σχετιζόταν με τις υποθέσεις που χειριζόταν στη δουλειά της.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share