Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κάθε μέρα έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει τα λεφτά»: Αποκάλυψη σοκ για τον Αστυνομικό - μακελάρη στους Αγίους Αναργύρους!

26 Δεκεμβρίου 2017 13:46
«Κάθε μέρα έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει τα λεφτά»: Αποκάλυψη σοκ για τον Αστυνομικό - μακελάρη στους Αγίους Αναργύρους!

Αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στη δημοσιότητα για την οικογενειακή τραγωδία στους Άγιους Αναργύρους.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Μιχάλης Χερουβείμ, αδελφός της πεθεράς και θείος της συζύγου του δράστη είπε ότι ο αστυνομικός ζητούσε συνέχεια χρήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Υποστήριξε ότι ο δράστης ήταν βίαιος με την σύζυγό του και ότι τη χτυπούσε καθημερινά. «Ένας εγκληματίας. Κάθε μέρα την έδερνε για να πάρει τα λεφτά ο αλήτης. Την απειλούσε με το όπλο εδώ και δυο χρόνια. Ήθελε να πάρει μεγάλο αυτοκίνητο για να πηγαίνει στο Κολωνάκι στον Σημίτη. Γι’ αυτό την σκότωσε. Και ανέβηκε η αδερφή μου επάνω και σκότωσε και την αδερφή μου. Η αδερφή μου, μου έλεγε ότι υποφέρουν. Πέθανε το παιδί της ο ανιψιός μου και ήθελε αυτός να πάρει τα μισά λεφτά» είπε χαρακτηριστικά.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα στην οδό Ευριπίδου στους Αγίους Αναργύρους, όπου ένας αστυνομικός που υπηρετούσε στη φρουρά του Κώστα Σημίτη αφού σκότωσε τη γυναίκα, την πεθερά του και την μόλις 3,5 ετών κόρη του στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη!

Πληροφορίες, αλλά και μαρτυρίες γειτόνων κάνουν λόγο για καυγά του ζευγαριού και πυροβολισμούς τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας φαίνεται να είχε καβγά και να σκότωσε πρώτα την γιατρό σύζυγό του με τρεις σφαίρες στο στήθος.

Στη συνέχεια σκότωσε την πεθερά του που ανέβηκε στο διαμέρισμα να δει τι συμβαίνει και τέλος την μόλις 3,5 ετών κόρη του, πριν βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share