Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Το μωρό ήταν..." - Μαρτυρία - σοκ για το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους!

19 Δεκεμβρίου 2017 12:43

«Είδαμε τη μητέρα με την κόρη στο σαλόνι» αναφέρει και όταν πρέπει να συνεχίζει ένας κόμπος ανεβαίνει στη φωνή του: «Το μωρό ήταν στο κρεβάτι, στην κρεβατοκάμαρα και ο αστυνομικός πατέρας γονατισμένος στο κρεβάτι μπροστά…».

«Σκαρφάλωσα απ’ το πλάι, στην σκάλα την εξωτερική και είδα μέσα ότι είναι ανοιχτή η πόρτα η κεντρική και είδα την κοπέλα και τους φώναξα να σπάσουν την πόρτα» αφηγείται τη δραματική στιγμή του εντοπισμού των νεκρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβλέψεις: Ποια ζώδια θα πέσουν σε κατάθλιψη τις γιορτές και ποια… θα περάσουν τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής τους!

Ο Γιώργος Διδασκάλου, ο συγγενής της οικογένειας που βρέθηκε πρώτος μπροστά στις τρομακτικές εικόνες της οικογενειακής τραγωδίας, μετέφερε τι αντίκρισε όταν μπήκαν στο σπίτι.

«Είδαμε τη μητέρα με την κόρη στο σαλόνι» αναφέρει και όταν πρέπει να συνεχίζει ένας κόμπος ανεβαίνει στη φωνή του: «Το μωρό ήταν στο κρεβάτι, στην κρεβατοκάμαρα και ο πατέρας γονατισμένος στο κρεβάτι μπροστά…».

Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική μαρτυρία του συγγενή ο οποίος αναφέρει ότι το κακό συνέβη χθες το βράδυ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - βόμβα: Ήθελε να δολοφονήσει τον Κώστα Σημίτη ο Αστυνομικός από τους Αγίους Αναργύρους! (video)

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share