Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία του Τάκη Βαζακόπουλου στην Σαντορίνη! Που βρίσκεται το πτώμα του;

Αποκαλύψεις "φωτιά" για το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο!

18 Δεκεμβρίου 2017 12:41
Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία του Τάκη Βαζακόπουλου στην Σαντορίνη! Που βρίσκεται το πτώμα του;

Η βαθιά έρευνα της εκπομπής, οι μάρτυρες που τόλμησαν και μίλησαν και η παρατηρητικότητα ενός τηλεθεατή του “Τούνελ”, άνοιξαν τον δρόμο για να εξιχνιασθεί η δολοφονία του νεαρού μουσικού στη Σαντορίνη.

Το πτώμα του Τάκη Βαζακόπουλου 21 χρόνων, δεν βρέθηκε. Ο άνθρωπος όμως που θεωρούσε φίλο του, καταδικάστηκε πρωτόδικα ισόβια για τη δολοφονία του και πήρε με σκυφτό κεφάλι το δρόμο για τις φυλακές.

Τα ίχνη του ευαίσθητου Τάκη χάθηκαν το μεσημέρι της 7ης Αυγούστου 2014. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ο Βούλγαρος “φίλος” του Ιβάν Μίτεφ τον πήρε με τη μηχανή του από κεντρικό δρόμο στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης όπου έμενε και τον εξαφάνισε.

Ο Τάκης ήταν καλλιτεχνική φλέβα, αρχηγός της Φιλαρμονικής του Δήμου, παίκτης της τοπικής ομάδας του μπάσκετ και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο.

Όταν εξαφανίστηκε, η μητέρα και η θεία του βρήκαν στην Καλντέρα όπου συνήθιζε να χαλαρώνει, την καπνοθήκη του με τα τσιγαρόχαρτα. Το όλο σκηνικό «μιλούσε» για αυτοκτονία και ειδικές ομάδες άρχισαν να ψάχνουν στο σημείο. Η έρευνα του «Τούνελ» έδειξε ότι κάτι άλλο συνέβαινε και κάποιος ή κάποιοι έδωσαν ψεύτικη εικόνα στην περιοχή για αποπροσανατολισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήβη Αδάμου: Τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της Κύπριας τραγουδίστριας και την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της ζωντανής της εκπομπής τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, μίλησε με τον φίλο του αγνοούμενου. Της απάντησε ότι δεν ήταν αυτός που πήρε τον Τάκη εκείνο το μεσημέρι και πως την μηχανή του δεν την έδινε ποτέ σε κανέναν, γιατί ήταν η αγαπημένη του.

Εκείνη τη νύχτα οι τηλεθεατές λειτούργησαν καλύτερα από ντετέκτιβ. Φίλος του «Τούνελ» εντόπισε σε site αγγελιών στη Σαντορίνη, τη συγκεκριμένη μηχανή να πωλείται. Παράλληλα ο «φίλος» του Τάκη πουλούσε και το αυτοκίνητο του. Μόλις ο ίδιος κατάλαβε ότι η εκπομπή εντόπισε την αγγελία του, την απέσυρε αμέσως!

Ο χρόνος περνούσε και η οικογένεια του Βαζακόπουλου βρισκόταν σε απόγνωση. Η επίμονη έρευνα της δημοσιογράφου έφερε την ανατροπή στο θρίλερ της υπόθεσης του νεαρού μουσικού.

Τρεις μήνες μετά την εξαφάνιση του νέου, ο ιδιοκτήτης της μηχανής ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον κάλεσαν για κατάθεση, πως διαπληκτίστηκε μαζί του και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Στη συνέχεια έστησε ο ίδιος το σκηνικό με την καπνοθήκη και τα τσιγαρόχαρτα του θύματος στην Καλντέρα, για να φανεί πως είχε τάσεις αυτοκαταστροφής κι έπεσε στον γκρεμό. Αρχικά οδήγησε τους αστυνομικούς στη χωματερή όπου είχε πετάξει το πτώμα όπως τους είπε, αλλά όταν είδε τον τεράστιο όγκο σκουπιδιών που είχε συγκεντρωθεί εκεί , ξεκίνησε το παιχνίδι της γάτας και του ποντικού.

Για να μπερδέψει τις Αρχές τους υποδείκνυε διαφορετικά σημεία ταφής σε εγκαταλειμμένο χωράφι και σε παραθαλάσσια περιοχή. Στην πορεία άλλαξε το σενάριο και μίλησε για συνεργούς που εκείνοι είχαν εξαφανίσει το πτώμα του Βαζακόπουλου. Τελικά πήρε πίσω όσα αρχικά ομολόγησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μαύρη" εκπομπή για την Άννα Μπουσδούκου: Ο θάνατος που την "τσάκισε" και τα κλάματα on air! Δεν άντεξε... (video)

Οι καταιγιστικές εξελίξεις άρχισαν να δρομολογούνται με τις σημαντικές πληροφορίες που έφταναν στην εκπομπή αλλά και από τις εκκλήσεις της Αγγελικής Νικολούλη στους μάρτυρες. Το γεγονός ενόχλησε την οικογένεια του κατηγορούμενου που δεν δίστασε κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής, να απειλήσει ανοιχτά τη δημοσιογράφο.

Στις 14 Απριλίου 2016 η Ανακρίτρια Νάξου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για το Βούλγαρο «φίλο» του άτυχου Τάκη Βαζακόπουλου . Το βήμα της πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού μουσικού στη Σαντορίνη, ανέλαβε ο διακεκριμένος νομικός Αλέξης Κούγιας.

Στην εκπομπή της Παρασκευής 15 Απριλίου 2016 οι άγνωστες συνομιλίες με τον «φίλο» που παρουσίασε η Αγγελική Νικολούλη, σόκαραν.

Ισόβια στον δολοφόνο του Τάκη

Μετά από δικαστική περιπέτεια το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σάμου ομόφωνα επέβαλε τη ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς ελαφρυντικά στον Ιβάν Μίτεφ, για τη δολοφονία του Τάκη Βαζακόπουλου.

Το δικαστήριο αποφάσισε ακόμη την διαβίβαση της δικογραφίας στον αρμόδιο Εισαγγελέα Νάξου, για διερεύνηση τυχόν εμπλοκής στην ανθρωποκτονία δύο «φίλων» και τριών ακόμα μαρτύρων, για τυχόν ποινικές ευθύνες.

Στο άκουσμα της απόφασης η βασανισμένη μητέρα Μαρία Δαμασκηνού και ο αδελφός του άτυχου μουσικού, ξέσπασαν σε κλάματα.

Με τρεμάμενη φωνή η θεία του θύματος Αργυρώ Γεωργίου, δήλωσε στο «Τούνελ» :

«Ευχαριστούμε τη Δικαιοσύνη και όλον τον κόσμο. Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω ξεχωριστά την Αγγελική Νικολούλη. Αν δεν ήταν εκείνη ακόμα όλοι θα πίστευαν πως ο Τάκης μας αυτοκτόνησε… Δικαιωθήκαμε αλλά το βασανιστήριο δεν έχει τελειώσει για μας. Εύχομαι να αποκαλύψουν που έχουν θάψει το παιδί μας… Να του ανάψουμε ένα κεράκι, να ησυχάσει η ψυχούλα του…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός και οδύνη: Η στιγμή που οι ειδήσεις του ΣΚΑΙ ανακοινώνουν τον θάνατο του δημοσιογράφου του καναλιού, Βασίλη Μπεσκένη! (video)

Φως στο Τούνελ δολοφονιών…

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εκπομπή έχει φωτίσει παρόμοια «Τούνελ» και έχει συμβάλει σημαντικά ώστε να καταδικαστούν οι ένοχοι για ανθρωποκτονία, χωρίς ομολογία και χωρίς πτώμα.

Η Αγγελική Νικολούλη μέσα από βαθιά έρευνα, έχει αναδείξει ακόμη και στις δικαστικές αίθουσες σαν βασικός μάρτυρας, ανάλογες υποθέσεις όπως του Άλεξ, της Τάνιας Χαριτοπούλου, της εύπορης Αθηναίας Μαρίας Νιωτάκη, των δύο γυναικών που δολοφονήθηκαν στη Μυτιλήνη το 2002 και του νεαρού οπτικού Μάριου Παπαγεωργίου.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share