Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξέλιξη σοκ με την υπόθεση του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο! - Απορρίφθηκε το αίτημα της οικογένειας για νέα νεκροτομή!

2 Δεκεμβρίου 2017 12:40
Εξέλιξη σοκ με την υπόθεση του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο! - Απορρίφθηκε το αίτημα της οικογένειας για νέα νεκροτομή!

Ο Εισαγγελέας στην Κω απέρριψε το αίτημα της οικογένειας του άτυχου 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου, να πραγματοποιηθεί νέα νεκροτομή από τεχνικό σύμβουλο που θα ορίσουν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας θα υποβάλλει προσφυγή και νέο αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου.

Μέχρι να υπάρξει νέα απόφαση δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του 21χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Aποκλειστικό! Το βέτο της μητέρας του Θεοδωρίδη στην Δούκισσα Νομικού! Ποιος είναι ο λόγος που κινδυνεύει να χαλάσει η σχέση τους;

Οι γονείς του 21χρονου αμφισβητούν την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση, που κάνει λόγο για δυστύχημα και έγινε από τον κ. Παναγιώτη Κοτρέτσο, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ακόμη

Η σορός του άτυχου νέου έφυγε από τη Ρόδο το απόγευμα της Παρασκευής και αναμένεται το μεσημέρι του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές εξελίξεις με το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη! Αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη!

Υπενθυμίζεται, ότι ο φοιτητής είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, ενώ η σορός του βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της 25ης Νοεμβρίου, άγρια χτυπημένος σε πρόσωπο, χέρια και πόδια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share