Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις - σοκ για τον φοιτητή: Ποιος βρήκε νεκρό τον Νίκο Χατζηπαύλου;

26 Νοεμβρίου 2017 10:17
Αποκαλύψεις - σοκ για τον φοιτητή: Ποιος βρήκε νεκρό τον Νίκο Χατζηπαύλου;

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τον φρικτό θάνατο του νεαρού φοιτητή που αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή "Φως στο τούνελ" την Παρασκευή!

Συγκεκριμένα ο νεαρός, Νίκος Χατζηπαύλου, εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου στην Κάλυμνο και αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο τις Αρχές είναι πως την σορό του άτυχου άνδρα εντόπισε ένα 15χρονο παιδάκι!

Συγκεκριμένα ο μικρός είχε πάει στο σημείο για να μαζέψει ξύλα και ήρθε αντιμέτωπος με το φρικτό θέαμα! Αμέσως άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να τον ακούσουν οι γείτονες και να βρεθούν αμέσως στο σημείο και να καλέσουν την Αστυνομία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Το πτώμα του άτυχου νεαρού βρέθηκε 60 μέτρα περίπου, μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του, την περασμένη Κυριακή στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα(με μία κλίση προς τα δεξιά) σε τυμπανιαία κατάσταση, μελανή και φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία.

Από το πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, χωρίς βέβαια να είναι γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο.Πρόκειται για μία περιοχή που στην κυριολεξία χτενίστηκε από τις επίγειες δυνάμεις που διενεργούσαν τις έρευνες κατ’ έπανάληψη, χωρίς να έχει βρεθεί κάτι τις προηγούμενες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελίες - σοκ για το πιο διάσημο τυρί! Γιατί είναι άκρως επικίνδυνο;

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share