Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Σοκάρει η πρώην σύζυγος του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη: "Μπροστά στην κόρη μας έκανε..."

10 Νοεμβρίου 2017 13:20
Σοκάρει η πρώην σύζυγος του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη:

Το σκοτεινό παρελθόν και όσα έζησε μέχρι που τον χώρισε αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη στο protothema.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές στιγμές: Σε απόγνωση η αδελφή της Δώρας Ζέμπερη: Τι ζητάει από τον κόσμο να κάνει σήμερα;

Η κυρία Βαρβάρα δηλώνει σοκαρισμένη για όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με το φόνο που διέπραξε ο πρώην σύζυγός της, ενώ αναφέρει πως και το παιδί που απέκτησε μαζί του έχει καταρρεύσει με όσα μαθαίνει για τον πατέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Τι σημαίνει το τατουάζ του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη και γιατί δεν το είχε στην πρώτη του σύλληψη;

«Από τη στιγμή που έμαθα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας, κατέρρευσα κι εγώ και το παιδί μου. Έχω μια κόρη μαζί του, 12 ετών και το παιδί τα έμαθε όλα για τον πατέρα του. Δεν μπορείς να του κρύψεις ότι ο πατέρας του είναι ένας δολοφόνος. Όλοι συζητούν μπροστά της για το έγκλημα που έκανε αυτός ο άνθρωπος», λέει και προσθέτει:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στην Αθήνα! Τι συμβαίνει;

« Έχω χωρίσει μαζί του, πολλά χρόνια τώρα. Τον πρώτο καιρό που ήμασταν μαζί ήταν πολύ καλός. Μετά άρχισε να παίρνει ναρκωτικές ουσίες και κάποιες φορές μπροστά στο παιδί και για το λόγο αυτό καυγαδίζαμε. Όταν χωρίσαμε δεν είχαμε καθόλου επικοινωνία μαζί του, ούτε εγώ ούτε το παιδί. Μεγαλώνοντας της έδειχνα τον πατέρα της μέσα από φωτογραφίες γιατί αυτός δεν ερχόταν καθόλου να την δει . Ήξερα ότι είναι μπλεγμένος με τα ναρκωτικά αλλά δεν τον είχα ικανό να κάνει φόνο για να πάρει τη δόση του», είπε στο protothema.gr η κυρία Βαρβάρα η οποία ζει στην Κόρινθο με την 12χρονη κόρη της μακριά από την αρρωστημένη ζωή που επέλεξε να έχει ο πρώην σύζυγός της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share