Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μάριος Παπαγεωργίου: Ο φερόμενος ως "εγκέφαλος" της απαγωγής - δολοφονίας "σπάει" την σιωπή του για τα οστά που βρέθηκαν στη Μάνη! (video)

8 Νοεμβρίου 2017 16:35
Μάριος Παπαγεωργίου: Ο φερόμενος ως

Η υπόθεση των οστών που βρέθηκαν σε ορεινό σημείο της Μάνης και τα οποία αποδίδονται στον αδικοχαμένο Μάριο Παπαγεωργίου, του οποίου το πτώμα δεν έχει μέχρι σήμερα βρεθεί, συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής και δολοφονίας του άτυχου Μάριου, μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, και αρνήθηκε ότι έχει καν βρεθεί σε εκείνο το σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική τηλεόραση: Αλλάζει ο παρουσιαστής στην πιο ιστορική εκπομπή!

Δεν έχω περάσει ποτέ από το σημείο όπου αναφέρεται ότι βρέθηκαν οστά, τα οποία ίσως ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου. Μετά την εξαφάνισή του, πήγα ανήμερα της Παναγίας στο χωριό μου για αρτοκλασία. Κάναμε ανήμερα τον εσπερινό,και την άλλη μέρα, γυρίσαμε Αθήνα και δώσαμε άρτο στη μητέρα του, παρέμειναν δε στο σπίτι μου μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Έκτοτε, δεν έφυγα από την Αθήνα. Αν ήξερα, γιατί δεν ξέρω τι έγινε ο Μάριος, να είστε σίγουροι ότι θα είχα μιλήσει. Για να μην έχω μιλήσει, σημαίνει ότι δεν γνωρίζω κάτι»κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία γροθιά στο στομάχι: Η οργή της μάνας όταν αντικρίζει τον δολοφόνο της κόρης της!

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share