Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δώρα Ζέμπερη: Η σοκαριστική αποκάλυψη για την δολοφονία

6 Νοεμβρίου 2017 15:18
Δώρα Ζέμπερη: Η σοκαριστική αποκάλυψη για την δολοφονία

Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της άτυχης 32χρονου εφοριακού. Η απόδειξη πως ζούμε σε μια αποξενωμένη κοινωνία και έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει βοήθεια στον συνάνθρωπο. Νέες μαρτυρίες αποκαλύπτουν πως υπήρξε κόσμος που άκουσε την Δώρα Ζέμπερη να φωνάζει, αλλά κανείς δεν έσπευσε να την βοήθησει!

Συνταράζουν τα στοιχεία που δίνουν όσοι βρέθηκαν στο Β΄ Κοιμητήριο την ημέρα της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», με επιτόπια έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη, πρόσθεσε νέα και σημαντικά κομμάτια στο παζλ αυτού του φρικτού εγκλήματος που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών!

Από τα πιο σημαντικά στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας αυτή την στιγμή είναι το στίγμα του κινητού της άτυχης κοπέλας, που εξέπεμψε δέκα λεπτά μετά το έγκλημα από την περιοχή της Ομόνοιας. Αυτό που συγκλονίζει όμως είναι κάτι άλλο και προκαλεί τρόμο για το μέλλον της πόλης της Αθήνας και του ανθρώπινου πολιτισμού γενικότερα. Αυτήκοοι μάρτυρες της περιοχής δήλωσαν πως άκουσαν τα ουρλιαχτά της Δώρας Ζέμπερη την ώρα που δεχόταν τις 14 μαχαιριές στον χώρο του νεκροταφείου. Δυστυχώς όμως για την άτυχη εφοριακό που το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο άδικα και γρήγορα, κανείς δεν έσπευσε σε βοήθεια γιατί το θεώρησαν συνηθισμένο για τον χώρο.

Όπως είπε εργαζόμενος στο Κοιμητήριο «αν το θύμα καλούσε αμέσως σε βοήθεια, ίσως να ακουγόταν. Όμως, ούρλιαζε κι αυτό είναι το οξύμωρο. Στο χώρο του Κοιμητηρίου πολλοί άνθρωποι εκφράζουν το θρήνο τους. Δυστυχώς, όλα δείχνουν πως η κοπέλα καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια και έδωσε χρόνο στο δράστη να φύγει» είπε χαρακτηριστικά στην Αγγελική Νικολούλη. Δεν ήταν η μόνη περίπτωση, αφού όσοι έσπευσαν σε δεύτερο χρόνο στο σημείο της δολοφονίας, όταν η Δώρα ήταν ήδη νεκρή, θεώρησαν ότι οι κραυγές ήταν πένθιμες, δίνοντας την ευκαιρία στο δράστη να εξαφανιστεί, πιθανότατα πηδώντας από τη μάντρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή βόμβα με την δολοφονία της Δώρας: Οι 3 δολοφόνοι και η γυναίκα μυστήριο!

Την ίδια ώρα, αναμένεται με αγωνία η εμφάνιση ενός ζευγαριού που πήγαινε τακτικά στο Κοιμητήριο, για το οποίο μαρτυρίες αναφέρουν ότι ίσως είδε τη σκηνή, αλλά δεν έχει ακόμα δώσει κατάθεση. Πολλά ερωτήματα προκαλεί, επίσης, μία πληροφορία που έφτασε αργά στην εκπομπή από άγνωστο που υποστηρίζει ότι γνωρίζει το δράστη και μάλιστα τον προσδιόρισε.

Το περίεργο είναι ότι το τηλεφώνημα στο «Φως στο Τούνελ» έγινε από κινητό, το οποίο όπως αποδείχθηκε, ήταν κλεμμένο. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής προέκυψε ότι λίγο μετά τη δολοφονία ένας άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και ζήτησε να μάθει πώς μπορεί να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του.

Άλλη σημαντική μαρτυρία προέρχεται από εργαζόμενο στο Κοιμητήριο, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή, είπε ότι λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία και μέσα στην αναστάτωση παρατήρησε έναν άνδρα, που δεν είχε δει άλλη φορά, να φεύγει από το νεκροταφείο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share