Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βήμα - βήμα η πορεία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη: Καταιγιστικές εξελίξεις στο έγκλημα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο!

6 Νοεμβρίου 2017 09:32
Βήμα - βήμα η πορεία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη: Καταιγιστικές εξελίξεις στο έγκλημα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο!

Πού ψάχνει η αστυνομία τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη; Θέμα χρόνου η σύλληψη.

Όλο και πιο κοντά στο δολοφόνο της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη βρίσκονται οι Αστυνομικοί που σαρώνουν το κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, οι αστυνομικοί αναζητούν ένα άνδρα, μικρόσωμο και αδύνατο, πιθανότατα αλλοδαπό, ασιατικής καταγωγής, τον οποίο έχει καταγράψει και κάμερα κλειστού κυκλώματος κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Late Night: Ρίχνει τελείως το επίπεδο ο Γιώργος Λιάγκας! Δεν πάει το μυαλό σας ποιον θα έχει καλεσμένο στην εκπομπή του!

Εκεί εντοπίζεται και το πρώτο στίγμα του κινητού της 32χρονης. Όπως εκτιμάται, ο δολοφόνος κινήθηκε από το Β’ Νεκροταφείο προς τον σταθμό του Περισσού. Ωστόσο δεν φαίνεται να έχει επιβιβαστεί σε κάποιο συρμό, μιας και δεν εντοπίζεται στις κάμερες ασφαλείας του ΗΣΑΠ.

Το αμέσως επόμενο στίγμα εντοπίζεται στην κεραία κάλυψης στην περιοχή της Κυψέλης, ενώ στη συνέχεια, το κινητό διαγράφει έναν περίεργο κύκλο, δίνοντας το τρίτο στίγμα σε κεραία στα Πετράλωνα και το τελευταίο, προτού απενεργοποιηθεί η συσκευή, στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας.

Στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν στρέψει και το ενδιαφέρον τους οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. καθώς εκτιμούν ότι ο δράστης πούλησε το κινητό σε νόμιμο κατάστημα ή σε κλεπταποδόχο.

Οι αστυνομικοί χτενίζουν όλη την περιοχή της Ομόνοιας μέχρι τα Πατήσια και τα Πετράλωνα, ενώ ρωτούν αλλοδαπούς – κυρίως ασιατικής καταγωγής – να αποκαλύψουν οποιαδήποτε πληροφορία γνωρίζουν για το δολοφόνο.

Πειραιώς, Σοφοκλέους και Μενάνδρου είναι οι οδοί που σαρώνουν οι αστυνομικοί και αναζητούν στοιχεία για το δολοφόνο που σκότωσε με 14 μαχαιριές την άτυχη εφοριακό στο Β΄ Νεκροταφείο.

Οι κάμερες βοηθούν τους άνδρες του Ανθρωποκτονιών, να σφίξουν τον κλοιό γύρω από το δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη καθώς έχουν αποτυπώσει άτομα που θεωρούνται ύποπτοι για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση Αποκαλυπτικά: Δεν φαντάζεστε τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε ο Μένιος Φουρθιώτης!

Όπως τονίζουν έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης πιθανότατα έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο σπίτι φιλικών του προσώπων και εκτιμούν ότι είναι αδύνατον να έχει φύγει από τη χώρα.

Για το λόγο αυτό ερευνούν πόρτα – πόρτα τα σπίτια στα οποία μένουν αλλοδαποί αλλά και καταστήματα ασκώντας πιέσεις για να μιλήσουν. Όπως επισημαίνεται, η εξιχνίαση της υπόθεσης είναι πολύ κοντά και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Ανατριχιαστική μαρτυρία: «Ξέρω το δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη»

Ένα τηλεφώνημα από κλεμμένο κινητό στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που φέρεται να έδωσε μια σημαντική πληροφορία για το δράστη δίνει νέα τροπή στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, η οποία έχει σχηματίσει το προφίλ του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη.

«Ξέρω το δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη», υποστήριξε ο άντρας στο μυστηριώδες τηλεφώνημα χθες στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, σύμφωνα με το δελτίο του STAR.

Όπως αποδείχθηκε το τηλεφώνημα έγινε από κλεμμένο κινητό και η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε άμεσα για το νέο στοιχείο.

Βήμα βήμα οι Αρχές ξετυλίγουν το μίτο της Αριάδνης και έχουν καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η οικογένεια όσο και οι αρχές ήταν πεπεισμένοι ότι υπήρχαν μάρτυρες που είδαν τη σκηνή της δολοφονίας. Μία υπάλληλος του νεκροταφείου περιγράφει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη όσα της είπε μια γυναικά που ισχυρίζεται ότι είδε τη σφαγή της ατυχής εφοριακού:

«Μου είπε ότι τα είδε όλα. Ήταν σοκαρισμένη, αλλά δεν ξαναήρθε εδώ για να ρωτήσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο μικρή Μυρτώ έκανε όλο το ΟΑΚΑ να δακρύσει! (photos)

Από τις καταθέσεις που έχουν πάρει οι αστυνομικοί κυρίως από όσους βρίσκονταν στο Β΄ νεκροταφείο το απόγευμα της δολοφονίας έχουν καταλήξει σε έναν άνδρα με 1.75 με καστανά μαλλιά ηλικίας από 30 ως 40. Τα χαρακτηριστικά του έχουν αποτυπωθεί στο χαρτί με τη βοήθεια των σκιτσογράφων της αστυνομίας.

Με το σκίτσο αυτό στα χέρια, οι αρχές τον αναζητούν πόρτα – πόρτα στο κέντρο της Αθήνας καθώς από εκεί δόθηκε και το τελευταίο στίγμα του κινητού της Δώρας Ζέμπερη.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο ήρθε χθες στο «φως» της δημοσιότητας. Το απόγευμα της μοιραίας Τετάρτης 18 Οκτωβρίου, όπως αποκαλύφθηκε στο «Φως στο Τούνελ», ένας άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ζητώντας να μάθει πώς μπορεί να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.

Οι αστυνομικοί, πιστεύουν ότι η σύλληψη του ανθρώπου που έκοψε το νήμα της ζωής της Δώρας Ζέμπερη είναι πια θέμα χρόνου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share