Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το μυστήριο τηλεφώνημα από το κλεμμένο κινητό της 32χρονης εφοριακού που φέρνει την αστυνομία ένα βήμα πιο κοντά στον δολοφόνο!

4 Νοεμβρίου 2017 20:06
Το μυστήριο τηλεφώνημα από το κλεμμένο κινητό της 32χρονης εφοριακού που φέρνει την αστυνομία ένα βήμα πιο κοντά στον δολοφόνο!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εφοριακό Δώρα Ζέμπερη που δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», δόθηκε μια πληροφορία για το δολοφόνο από άτομο που υποστήριζε ότι τον γνώριζε. Όπως αποδείχτηκε στην πορεία, το τηλεφώνημα έγινε από κλεμμένο κινητό και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φως στο Τούνελ": Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη! To τηλεφώνημα που "πάγωσε" το πλατό!

Το σημαντικότερο ίσως στοιχείο που έχουν μέχρι τώρα οι Αρχές, είναι πως το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου του θύματος, εξέπεμψε από την περιοχή της Ομόνοιας. Φαίνεται ότι ο δράστης απενεργοποίησε το κινητό της άτυχης κοπέλας δέκα λεπτά μετά την δολοφονία.
Φαίνεται ότι ο δράστης απενεργοποίησε το κινητό της άτυχης κοπέλας δέκα λεπτά μετά την δολοφονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φίλη της Δώρας Ζέμπερη «σπάει» τη σιωπή της και αποκαλύπτει: «Εκείνο το μεσημέρι η Δώρα…»

Μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή από ευαίσθητο χώρο, θα αξιοποιηθεί κατάλληλα από τις Αρχές. Σύμφωνα με αυτήν, το απόγευμα της μοιραίας μέρας πριν γίνει γνωστή η δολοφονία, άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ζητώντας να μάθει πώς μπορεί να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share