Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η μαρτυρία ενός ιερέα για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: «Είχε αίμα παντού...»

4 Νοεμβρίου 2017 18:49
Σοκάρει η μαρτυρία ενός ιερέα για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: «Είχε αίμα παντού...»

Ο πάτερ Θεόδωρος ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε δίπλα στη Δώρα Ζέμπερη, λίγο πριν η 32χρονη εφοριακός αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο ιερέας του Β’ Νεκροταφείου Αθηνών μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την φρικιαστική εικόνα που αντίκρισε και τις στιγμές τρόμου, λίγα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Την είδα που πέρασε. Ήταν μόνη της. Είχαμε μιλήσει κάποιες φορές. Είχε πολύ άγχος», είπε αρχικά ο πάτερ Θεόδωρος. Και συνέχισε, αναφερόμενος στην στιγμή της δολοφονίας: «Την άκουσε ένα παλικάρι. Ήταν όλο αίματα. Κοίταξα κάτω, είδα ότι ανέπνεε. Είχε παντού αίματα. Το πιο πολύ αίμα ήταν πάνω στα ρούχα της. Βρήκα κάτω μόνο το μπουφάν της. Ήρθε η Άμεση Δράση και μετά το ΕΚΑΒ. Μόνο εγώ την ακούμπησα και έδωσα DNA για να μην φαίνονται τα δαχτυλικά μου αποτυπώματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φως στο Τούνελ": Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη! To τηλεφώνημα που "πάγωσε" το πλατό!

Για τις συνομιλίες που είχε με την Δώρα Ζέμπερη, είπε: «Μου έλεγε ότι δεν μπορεί να το ξεπεράσει (εννοεί το θάνατο φίλου της). Της έλεγα «μην κάθεσαι τόσες ώρες. Δεν σε ωφελεί. Πήγαινε σε έναν ψυχολόγο να σε βοηθήσει». Μετά μου είπε ότι πήγε σε γιατρό… Ερχόταν πάντα μόνη της. Το Σάββατο και την Κυριακή που δεν δούλευε, ερχόταν τα πρωινά».

Ο πάτερ Θεόδωρος επισήμανε επίσης πως η μάντρα είναι πιο χαμηλή, κοντά στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε η Δώρα Ζέμπερη.

Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του δολοφόνου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Από την Τούνη το περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε! To Pole Dance της Ασημένη που της χάρισε 5άρια! (video)

Θέμα χρόνου είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη της στυγερής δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο Β' Νεκροταφείο. «Τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις», λέει ο δικηγόρος του πατέρα της.

Ειδικότερα, υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας αναφέρουν πως με βάση τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους έχουν καταλήξει στον δράστη του άγριου εγκλήματος και εκτιμούν πως η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης, Α. Λύτρας, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πως «τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φίλη της Δώρας Ζέμπερη «σπάει» τη σιωπή της και αποκαλύπτει: «Εκείνο το μεσημέρι η Δώρα…»

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου της άτυχης εφοριακού μετά τη δολοφονία της εντοπίστηκε στην Ομόνοια, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν πως κάποιος στην προσπάθειά του να τη ληστέψει, τελικά τη σκότωσε με 14 μαχαιριές.

Το κινητό της 32χρονης εξέπεμπε σήμα από την οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια και μάλιστα για αρκετές ώρες μετά το έγκλημα. Στη συνέχεια το σήμα έπαψε να εκπέμπεται ίσως γιατί το τηλέφωνο καταστράφηκε από τους δράστες.

Ο εντοπισμός του σήματος του κινητού στην Ομόνοια ενισχύει το σενάριο της ληστείας μετά φόνου, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να επρόκειτο για τοξικομανή ή για άτομο που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για κλοπές ή σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Πηγή: newpost.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share