Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όλα όσα αποκάλυψε η αδελφή του 30χρονου που καταζητείται για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

3 Νοεμβρίου 2017 19:35
Όλα όσα αποκάλυψε η αδελφή του 30χρονου που καταζητείται για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Σε αποκαλύψεις για τον 30χρονο Ένο Μάτα, ο οποίος καταζητείται για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, προχώρησε η αδελφή του Ηλιάνα, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

"Όταν μπήκε στη φυλακή, ήταν σαν κηδεία για μας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστο τραγουδιστή!

Αναφερόμενη στην τελευταία τους επικοινωνία, είπε: «Με είχε πάρει τηλέφωνο πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Μου είπε μην ανησυχείτε, είμαι στο χωριό (σ.σ. στην Αλβανία), είμαι καλό παιδί, κάθομαι ήσυχα. Πάντα είχαμε την ανησυχία, μήπως ξεφύγει…».

Επίσης, πρόσθεσε ότι “Δεν πρόλαβε να πάρει την υπηκοότητα του γιατί μπήκε φυλακή για τις ληστείες. Αφού εξέτισε την ποινή του, τον πήραν με την κλούβα και τον άφησαν στα σύνορα… Μας ειδοποίησαν διάφοροι άνθρωποι από τη Μεγαλόπολη και μας έλεγαν ότι βλέπουν στα κανάλια την φωτογραφία του Αλέξανδρου. Έτσι, μάθαμε ότι καταζητείται”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Λιανός-Ανθή Ανδροτσάκη: O πραγματικός λόγος που το ζευγάρι διέλυσε το γάμο του μετά από 8 χρόνια γάμου!

Όπως υποστήριξε η Ηλιάνα, ο αδελφός της είναι ψυχικά διαταραγμένος και έχει νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. «Όπως κατέθεσαν μάρτυρες στο δικαστήριο, όταν έκανε τη ληστεία στην Κόρινθο, μετά έτρεχε και πετούσε λεφτά σε οικόπεδα και αυλές σπιτιών. Σε μία άλλη ληστεία, είχε μπει στην τράπεζα χωρίς κουκούλα και χαιρετούσε τις κάμερες…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Μιλώντας για άλλη μία ληστεία τράπεζας, ανέφερε: «Είχε πάει σε ένα ταμείο και μόλις είδε ότι η ταμίας ήταν έγκυος, άλλαξε και πήγε σε άλλο για να μην την τρομάξει…».

Δείτε το βίντεο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share