Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτοί είναι οι Αλβανοί δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου! (photos)

2 Νοεμβρίου 2017 11:53
Αυτοί είναι οι Αλβανοί δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου! (photos)

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο 32χρονος Αλβανός που ομολόγησε τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο 32χρονος, ο οποίος είχε παραβιάσει την άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Κασσάνδρας, συνελήφθη στην Πάτρα όπου αναζήτησε καταφύγιο μετά τη δολοφονία πριν από περίπου 20 ημέρες στην οδό Ασκληπειού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Η θυελλώδης σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Σταθοκωστόπουλο! Αυτόν φωτογράφισε στον Λιάγκα ότι την έδερνε;

Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά πέντε Αλβανοί. Οι τρεις ηθικοί αυτουργοί, έγκλειστοι σε Κατάστημα Κράτησης, έχουν κατηγορηθεί από κοινού για εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Όπως είπε ο 32χρονος δολοφόνος, οι τρεις ηθικοί αυτουργοί, με τους οποίους είχαν γνωριστεί στη φυλακή, τού ζήτησαν να προειδοποιήσει τον Ζαφειρόπουλο. Αυτοί κατά τον δολοφόνο είχαν λάβει εντολή να σκοτώσουν τον δικηγόρο του Δημοσίου στην υπόθεση της Energa, Γιώργο Αντωνόπουλο, στην Παλαιά Πεντέλη, τον Νοέμβριο του 2014.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Καταγγελία - σοκ για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη! Προσπάθησε να "ξαναχτυπήσει" ο δράστης;

Η αστυνομία έδωσε επίσης στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του δεύτερου Αλβανού που ήταν παρών στη δολοφονία του ποινικολόγου αλλά διέφυγε στην πατρίδα του την επόμενη ημέρα της επίθεσης.

Πρόκειται για τον (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , που γεννήθηκε την 14-1-1987 στην Αλβανία.

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share