Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δολοφονία Δώρας: Αποκάλυψη - βόμβα από φύλακα του νεκροταφείου! Τι είχε συμβεί άλλες δυο φορές πριν δολοφονηθεί η 32χρονη;

1 Νοεμβρίου 2017 12:45
Δολοφονία Δώρας: Αποκάλυψη - βόμβα από φύλακα του νεκροταφείου! Τι είχε συμβεί άλλες δυο φορές πριν δολοφονηθεί η 32χρονη;

Η δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Ο δολοφόνος εξακολουθεί να παραμένει ασύλληπτος, και ένας υπάλληλος του νεκροταφείου, εντός του οποίου διεπράχθη το φρικιαστικό έγκλημα, δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση, προβαίνοντας σε μία αποκάλυψη-«βόμβα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναλυτικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Λίτσα Πατέρα! Φουρτούνες γι' αυτά τα 4 ζώδια (video)

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο δελτίο του Ant1, αποκάλυψε ότι το κοιμητήριο έχει υπάρξει και στο παρελθόν εστία ανομίας, με κακοποιούς να το βάζουν στο στόχαστρο, συνεπώς μπορεί κάποιος εξ αυτών να τη μαχαίρωσε.

«Έχουν γίνει ληστείες δύο φορές στο χρηματοκιβώτιο, και πήραν και 600 καντήλια. Μπήκαν μέσα και τον μπαουλιάσανε στο ξύλο, τον δέσανε και τον χώσανε στην αποθήκη!» αποκάλυψε συγκεκριμένα ο υπάλληλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέλαση 28η Οκτωβρίου: Η κουκλάρα καθηγήτρια που έδωσε μαθήματα εμφάνισης κρατώντας το χέρι ενός μαθητή Ειδικού Γυμνασίου!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share