Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το κινητό της Δώρας "μίλησε": Που εντοπίστηκε το σήμα του μερικές ώρες μετά το έγκλημα! Και όχι δεν είναι εκεί που φαντάζεστε

1 Νοεμβρίου 2017 09:03
Το κινητό της Δώρας

Ένα νέο στοιχείο που μπορεί να φέρει τις αρχές ένα βήμα ποιο κοντά στον δολοφόνο της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη βλέπει το φως της δημοσιότητας, δύο εβδομάδες μετά το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το νέο αυτό στοιχείο αφορά στο κινητό της άτυχης γυναίκας, το οποίο σύμφωνα με το «Έθνος» αρκετές ώρες μετά το έγκλημα εξέπεμπε σήμα από την οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, μία οδό η οποία συνήθως αποτελεί κέντρο για όσους προσπαθούν να πωλήσουν αντικείμενα που έχουν κλέψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως: Τόσα χρόνια το κάνουμε λάθος! Έτσι είναι ο σωστός τρόπος να σκουπιζόμαστε στην τουαλέτα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κινητό κάποια στιγμή σταμάτησε να εκπέμπει σήμα, πιθανότατα επειδή κάποιος το κατέστρεψε.

Ωστόσο το γεγονός ότι το τελευταίο σήμα προέρχεται από την συγκεκριμένη οδό στο κέντρο της Αθήνας, ενισχύει το σενάριο ο δράστης της στυγερής δολοφονίας να είναι άτομο το οποίο προσπάθησε να ληστέψει την 32χρονη και στη συνέχεια επιχείρησε να πουλήσει το κινητό της στην Ομόνοια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος ΚΟΚ: Το 95% των Ελλήνων θα χάσουν άδεια και πινακίδες μετά από αυτή την απόφαση!

Έτσι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στοχεύουν πλέον γύρω από την Ομόνοια, αλλά και γύρω από άτομα που είναι γνωστά για κλοπές, αρπαγές τσαντών, ακόμα και σεξουαλικές επιθέσεις.

Πάντως το σημείο που απασχολεί ιδιαίτερα τις αρχές είναι οι 14 μαχαιριές που επέφερε ο δράστης της δολοφονίας στην 32χρονη οι οποίες προδίδουν έντονο μίσος. Ωστόσο πλέον έχουν αρχίσει να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο μίας σεξουαλικής επίθεσης σε συνδυασμό με ληστεία η οποία τελικά κατέληξε στην δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share