Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη - βόμβα από ιδιωτικό ντετέκτιβ: Έτσι σκότωσαν την Δώρα! Τι βρέθηκε στο νεκροταφείο;

29 Οκτωβρίου 2017 10:34
Αποκάλυψη - βόμβα από ιδιωτικό ντετέκτιβ: Έτσι σκότωσαν την Δώρα! Τι βρέθηκε στο νεκροταφείο;

Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, Σωκράτης Στρατής, από την πρώτη στιγμή του άγριο φονικού ερευνά κάθε στοιχείο που θα μπορέσει να βοηθήσει την Αστυνομία να φτάσει στα ίχνη του δολοφόνου. Διαβάστε παρακάτω…

Ο ίδιος εξηγεί στο δελτίο ειδήσεων του Star, πώς έγινε το έγκλημα το απόγευμα της 19ης Οκτωβρίου και αναλύει τον τρόπο που κατάφερε ο δράστης να διαφύγει από το χώρο του νεκροταφείου χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν.

Όπως επισημαίνει, είναι δύσκολο να πήδηξε τον ψηλό μαντρότοιχο και επίσης δεν θα το έκανε γιατί θα ήταν εκτεθειμένος αν έβγαινε στη λεωφόρο Ηρακλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για τον Γιάννη Πλούταρχο!

Ο κ. Στρατής εμφανίζεται πεπεισμένος ότι το μαχαίρι με το οποίο ο δολοφόνος σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη είναι μέσα στο νεκροταφείο και θα πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να ψάξει ξανά εξονυχιστικά κάθε πιθανό σημείο στο εσωτερικό του Κοιμητηρίου. Τέλος, ξεκαθαρίζει πως ο δράστης είναι άνδρας και νέος σε ηλικία.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δολοφόνος μετά το φονικό έφυγε τρέχοντας από το Β’ Νεκροταφείο, πηδώντας μάλιστα τη μάντρα. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον Ηλεκτρικό Σταθμό της περιοχής όπου ενδέχεται να μπήκε στο τρένο.

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως η πρώτη κίνηση που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν να διακόψουν την κίνηση του ΗΣΑΠ ώστε να γίνουν έρευνες. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί στις γραμμές κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στα ίχνη του δολοφόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Κλειστά πολλά σχολεία της χώρας αύριο, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου! Δείτε ποια

Αυτό που μελετούν τώρα είναι οι κάμερες σε όλους τους σταθμούς. Πρόκειται για 50 περίπου κάμερες που παρακολουθούν κάθε κίνηση στους σταθμούς του Ηλεκτρικού. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως αν το κίνητρο του δολοφόνου ήταν η ληστεία, τότε ο δράστης θα κουβαλούσε συνεχώς μαζί του την μπεζ τσάντα της Δώρας Ζέμπερη η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί. Κοιτούν λοιπόν καρέ καρέ όλα τα βίντεο για να εντοπίσουν τον άνδρα που κρατά τη μπεζ τσάντα.

Οι μαρτυρίες στην εκπομπή της Νικολούλη

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως το βράδυ της Παρασκευής (27/10) με πληροφορίες που έδωσαν δύο γυναίκες, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Η πρώτη αφορά στο περιεχόμενο μιας γυναικείας τσάντας που εντόπισε πεταμένο, τηλεθεάτρια της εκπομπής, την επομένη του φονικού, κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, η οποία βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Η μάρτυρας προτίθεται να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, η οποία όλο αυτό το χρονικό διάστημα «χτενίζει» μια μεγάλη έκταση γύρω από το νεκροταφείο, σε μια προσπάθεια να βρει την τσάντα της άτυχης γυναίκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρυχειμωνιά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία εξετάζει ένα από τα σενάρια της δολοφονίας να είναι η ληστεία και ο δράστης να έχει πάρει μαζί του την τσάντα της 32χρονης, η οποία αν βρεθεί ίσως δώσει στοιχεία στις Αρχές προκειμένου να φτάσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται, όπως αναφέρει το anikolouli.gr, για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι που είχε μαζί της η Δώρα Ζέμπερη, με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα, χρήματα και το κινητό της τηλέφωνο.

Έτερη τηλεθεάτρια της εκπομπής, η οποία δεν είχε μιλήσει στις Αρχές και άκουσε κραυγές από το σημείο της δολοφονίας, βρέθηκε πρώτη στον τόπο που χτυπήθηκε η άτυχη γυναίκα. Η μαρτυρία της κρίνεται σοβαρή και αναμένεται να αξιοποιηθεί από την Αστυνομία.

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε για ενδεχόμενη εμπλοκή του στη δολοφονία της κόρης του, επανέρχεται και διαμηνύει πως η κοπέλα δεν είχε χρέη, ούτε εξυπηρετούσε τα δικά του δάνεια. Εξηγήσεις έδωσε και η δικηγόρος της οικογένειας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share