Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανατροπή δεδομένων στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη! Τα νέα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.!

26 Οκτωβρίου 2017 14:23
Ανατροπή δεδομένων στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη! Τα νέα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.!

Ποια τα νέα σενάρια για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη;

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο Β’ Νεκροταφείο το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (18/10/2017) πιστεύουν τώρα οι αστυνομικοί ότι θα δώσουν τη λύση στο μυστήριο της δολοφονίας της Δώρα Ζέμπερη.

Οι Αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνες στο χώρο του κοιμητηρίου, το οποίο και «ξεσκονίζουν» για να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο τους βγάλει από το αδιέξοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Η σκοτεινή ιστορία διαμερίσματος στην Κηφισιά που σκοτώθηκε το 6χρονο αγγελούδι!

Η πρώτη φάση των ερευνών στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, κι έτσι τώρα στρέφονται στο σημείο του εγκλήματος, με την ελπίδα να μπορέσουν εκεί να βρουν τη λύση στο έγκλημα.

Οι εργαζόμενοι στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, αλλά και όσοι βρίσκονταν εκεί την ώρα του φόνου έχουν δώσει ήδη κατάθεση στην Ασφάλεια, απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα «αν είδαν κάποιον να φεύγει βιαστικά και αναστατωμένος από το χώρο».

Έτσι, τα δύο πιο πιθανά σενάρια αυτή τη στιγμή είναι είτε να συνάντησε κάποιον που γνώριζε και μετά από καυγά εκείνος να τη σκότωσε ή να της επιτέθηκε κάποιος μανιακός για να τη ληστέψει και να τη δολοφονήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα σπάνιες φωτογραφίες από τον Τιτανικό, 105 χρόνια μετά την βύθισή του! Η διάσωση επιζώντων που συγκλονίζει

Δικηγόρος πατέρα: Τον «φωτογράφιζαν» ως δολοφόνο…

Την ίδια ώρα, στο γεγονός ότι κοινή γνώμη και ΜΜΕ «φωτογράφιζαν» ως δολοφόνο τον πατέρα της 32χρονης εφοριακού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη.

«Τι να πει αυτός ο πατέρας…», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο κ. Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, προσθέτοντας πως «ο πατέρας βγήκε πια από το κάδρο και δεν είπε ψέματα».

Υποστήριξε πως ο Κώστας Ζέμπερης δεν έπεσε σε αντιφάσεις, αλλά έκανε λάθος σε κάποιες ώρες. Όπως τόνισε, πέρασε όντως από το Β’ Νεκροταφείο και επιβίβασε πελάτη, αλλά άλλη ώρα από εκείνη που αρχικά είχε πει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Μπόγρης; Η Έλλη Κοκκίνου είναι ερωτευμένη ξανά και αυτός είναι ο σύντροφός της! Τα τρυφερά τετ α τετ

«Το ταξί έχει μηχάνημα τηλεματικής, ένα είδος «κοριού» που καταγράφει το δρομολόγιο», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι ο πελάτης του πράγματι δεν είχε καμία επικοινωνία με τη μία κόρη του, είχε, όμως, καλή σχέση με το γιο του, αλλά και την 32χρονη Δώρα Ζέμπερη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share