Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανοίγουν τα στόματα για την δολοφονία της 32χρονης Δώρας: Τι φοβόταν και έκανε ασφάλεια ζωής δύο μέρες πριν δολοφονηθεί;

25 Οκτωβρίου 2017 15:17
Ανοίγουν τα στόματα για την δολοφονία της 32χρονης Δώρας: Τι φοβόταν και έκανε ασφάλεια ζωής δύο μέρες πριν δολοφονηθεί;

Ποιος κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη; Γιατί δύο ημέρες πριν από το άγριο έγκλημα είχε κάνει ασφάλεια ζωής!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της άτυχης 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη.

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας της 32χρονης, η οποία κατακρεουργήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Το δείγμα ξένου DNA που εντοπίστηκε στα νύχια της 32χρονης και στο οποίο «πόνταραν» πολλά οι αστυνομικές Αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, δεν κατάφερε να δώσει απαντήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - spoiler: Αυτό είναι το πρώτο ατομικό αγώνισμα που θα κριθεί η ασυλία! Διέρρευσαν φωτογραφίες

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το δείγμα δεν παραπέμπει σε κάποιον σεσημασμένο κακοποιό ή σε κάποιο γνωστό άτομο της Δώρας Ζέμπερη από το οποίο έλαβαν δείγμα οι Αρχές.

Την ίδια ώρα, στα βίντεο που έχουν συλλεγεί από την περιοχή, οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν την άτυχη κοπέλα, ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί η τσάντα και τα προσωπικά της αντικείμενα.

Με βάση τα παραπάνω, πλέον, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το πιθανότερο κίνητρο είναι η ληστεία μετά φόνου.

Τι φοβόταν και έκανε ασφάλεια ζωής;

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους ένα στοιχείο, το οποίο ίσως αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ αυτής της υπόθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κροίσος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης: Τα νέα πανάκριβα δώρα που έκανε στην Αστυνομία για την απελευθέρωσή του και συγκλονίζει!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η εφοριακός μόλις δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία της είχε κάνει ασφάλειας ζωής με δικαιούχους τα αδέρφια της.

Άραγε φοβόταν κάτι; Και αν ναι τι ήταν αυτό;

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς είχε αποκαλύψει ότι η 32χρονη της είχε εκφράσει φόβους τον τελευταίο καιρό.

Τι άραγε φοβόταν; Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία της προανάκρισης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share