Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Αποκάλυψη: Γι΄αυτό τον λόγο ο πατέρας δεν είναι ύποπτος για την δολοφονία της 32χρονης, Δώρας!

24 Οκτωβρίου 2017 10:47
Αποκάλυψη: Γι΄αυτό τον λόγο ο πατέρας δεν είναι ύποπτος για την δολοφονία της 32χρονης, Δώρας!

Κι ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το νήμα που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, έρχονται όλο και νέα στοιχεία στην περίπλοκη υπόθεση.

Στη ΓΑΔΑ μετέβη εκτάκτως ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για λογαριασμό της άτυχης κοπέλας και αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου τα στοιχεία που υπάρχουν και επί της ουσίας μηδενίζουν τις υπόνοιες που γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο διαδίκτυο, για έμμεση ή άμεση συμμετοχή στη δολοφονία της Δώρας. Κάνοντας λόγο για "ανθρωποφαγία" και αρνητικό εξ αρχής κλίμα για τον πελάτη του, διαμήνυσε πως ο πατέρας δεν ελέγχεται από τις αρχές και ότι ο πελάτης του ήταν σε κατάσταση σοκ στις αρχικές του συνεντεύξεις, αλλά δεν είπε ψέματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 24 Οκτωβρίου 1929: Η "Μαύρη Πέμπτη" του Χρηματιστηρίου! Το μεγάλο κραχ της Wall Street (photos)

"Πέρασε από το σημείο μετά την δολοφονία"

Από τραγική σύμπτωση, όπως ανέφερε, ο πατέρας όντως πέρασε από το νεκροταφείο, όχι όμως την ώρα του εγκλήματος, αλλά οκτώ ώρες αργότερα. «Ο πατέρας είπε πράγματι την αλήθεια» τόνισε, λέγοντας ότι, εξαιτίας της σύγχυσής του για τον άδικο χαμό της κόρης του, έκανε λάθος στις ώρες που βρέθηκε στην περιοχή του νεκροταφείου. Όπως είπε, στις 17:15 (ώρα κατά την οποία υπολογίζεται ότι έγινε το έγκλημα), ο πατέρας βρισκόταν με το ταξί του στην περιοχή του Ζωγράφου. «Και να ήθελε, δεν μπορούσε να βρίσκεται στο νεκροταφείο την ώρα του εγκλήματος​» προσέθεσε επίσης, λέγοντας ότι το ταξί φαίνεται πώς βρίσκεται στις 20:56 στην οδό Τραλλέων και Ηρακλείου, μέσα από σύστημα τηλεματικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: Ο ίδιος δολοφονός σκότωσε την 32χρονη Δώρα και την Αγραφιώτου;

Δείτε όσα δήλωσε ο δικηγόρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1:

Οι συνεντεύξεις του πατέρα
Πάντως ο κ. Ζέμπερης είχε ισχυριστεί πως βρέθηκε έξω από το Δεύτερο Νεκροταφείο στην ώρα που έγινε η δολοφονία και διερωτήθηκε μάλιστα «μήπως πήρε κούρσα τον δολοφόνο» της κόρης του. Σε άλλη του συνέντευξη την ίδια ημέρα είχε ισχυριστεί πως «η τύχη μου η μαύρη το ήθελε να περνάω έξω από το νεκροταφείο την ώρα της δολοφονίας της κόρης μου». Άραγε όλα αυτά να οφείλονταν στην σύγχυσή του; Οι έρευνες θα δείξουν...

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share