Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δολοφονία 32χρονης Δώρας: Τα 3 επικρατέστερα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

23 Οκτωβρίου 2017 13:19
Δολοφονία 32χρονης Δώρας: Τα 3 επικρατέστερα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Τουλάχιστον τέσσερις ώρες κατέθετε ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη η οποία δολοφονήθηκε άγρια, μέσα στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια, από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού απέφυγε να μιλήσει για τις αρχικές δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες, πίσω από τον φόνο της κόρης του, κρύβονται άτομα από τις υποθέσεις που χειριζόταν, στη δουλειά της.

Περιορίστηκε στις πιο πρόσφατες για την παρουσία του στον τόπο μαρτυρίου της κόρη τους, δύο ώρες μετά την δολοφονία της και την επιβίβαση στο ταξί του ενός υπόπτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρισευτυχισμένοι: Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz απέκτησε το πρώτο τους παιδί!

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί φαίνεται να έλαβαν δείγμα DNA από τον Κώστα Ζέμπερη, ενώ πολύ πιθανόν να εξερευνηθεί και το ταξί του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, δείχνουν ληστεία μετά φόνου, και δεν υπάρχει προς το παρόν ένδειξη για άλλο κίνητρο που θα οδηγούσε τις έρευνες σε άλλη κατεύθυνση.

Τα επικρατέστερα σενάρια

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι Αρχές εξετάζουν τρία σενάρια, με αρκετά διευρυμένο κύκλο υπόπτων από τη στιγμή που δεν γνωρίζουν το κίνητρο της δολοφονίας.

Το πρώτο σενάριο φέρνει την ληστεία ως πιθανότερο ενδεχόμενο. Και αυτό διότι δεν έχουν βρεθεί ακόμη από τις έρευνες, η τσάντα της και το κινητό της. Οπότε το σενάριο της ληστείας και εν συνεχεία της δολοφονίας δείχνει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες μέχρι τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάλλον με έπιασε η κάμερα να..." - Σπάει την σιωπή του ο πατέρας της Δώρας για το τι συνέβη αμέσως μετά το μοιραίο!

Το δεύτερο σενάριο, κάνει λόγο για μανιακό δολοφόνο που είχε την ατυχία η Δώρα να βρεθεί στο… διάβα του, στο νεκροταφείο. Και εκεί αναφέρεται ότι αφού εξέτασε τον χώρο ο δράστης και είδε ότι δεν υπάρχει άλλος γύρω, έδρασε και την σκότωσε με 14 μαχαιριές.

Σύμφωνα με το τρίτο σενάριο, ο δράστης του φόνου προέρχεται από το οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, με τους αστυνομικούς να κάνουν λόγο για δολοφονία εκδίκησης.

Πηγή: altsantiri.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share