Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανατροπή δεδομένων: Για μια ανάρτηση στο Instagram έγινε το φονικό στο Μαρκόπουλο;

16 Οκτωβρίου 2017 15:41
Ανατροπή δεδομένων: Για μια ανάρτηση στο Instagram έγινε το φονικό στο Μαρκόπουλο;

Μια ανάρτηση του 17χρονου κοριτσιού στο Instagram λέγεται ότι είναι η αιτία της σφαγής του από τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στο Μαρκόπουλο.

Αυτό αναφέρουν οι φίλοι και οι συμμαθητές της αδικοχαμένης κοπέλας για την οποία όλοι οι συμμαθητές της είχαν μόνο καλά λόγια να πουν.

Το κορίτσι το σχολικό έτος 2015 – 2016 φοιτούσε σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο, την επόμενη χρονιά όμως παρακολούθησε τα μαθήματα σε δημόσιο σχολείο του Κορωπίου ενώ δύο μόλις ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (2017 – 2018), ξαναγράφτηκε σε άλλο, επίσης γνωστό, ιδιωτικό σχολείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - spoiler: Η ομάδα που πάει βίλα, εκείνη που πάει ψαροχώρι και αυτή που θα ζήσει τον εφιάλτη της παραλίας!

“Ήταν όμορφο κορίτσι και ιδιαίτερα δημοφιλές σε όποιο σχολείο κι αν ήταν” είπαν στο notioanatolika.gr συμμαθητές και συμμαθήτριές του.

Για να συμπληρώσουν: “Πολύ καλό παιδί,πολύ καλή μαθήτρια,ήταν πολύ κοινωνική και είχε αρκετές παρέες”.

Καλά λόγια όμως είχαν να πουν και καθηγητές της 17χρονης: “Ήταν καλή μαθήτρια και αυτό που μας εντυπωσίαζε ήταν ότι η μητέρα της είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μέλλον της. Μάλιστα σκεφτόταν σοβαρά μήπως έπρεπε να σπουδάσει στο εξωτερικό και γι' αυτό μήπως έπρεπε να κάνει και σχετική προετοιμασία”, δήλωσαν στο notioanatolika.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός ο "κορίτσαρος" έπαιξε σε ρόλο πασίγνωστης ελληνικής σειράς ως πιτσιρίκα! (photos)

Ίσως το... μυστικό στην οικογένεια να ήταν αυτό που επισημάνθηκε από καθηγητές της 17χρονης. Ότι δηλαδή η μητέρα της ήταν πολύ κοντά της και σκεφτόταν πολύ έντονα τί θα κάνει στη ζωή της.

“Είχε ακολουθήσει τη θετική κατεύθυνση και μάλιστα τώρα στη Γ' Λυκείου είχε εγγραφεί στον οικονομικό τομέα”, συμπλήρωσε ένας ακόμη εκπαιδευτικός που τη γνώριζε.

Τί ήταν όμως αυτό που εξόργισε σε τέτοιο βαθμό τη μητέρα της; “Ανέβασε, πριν από λίγες ώρες (σήμερα το πρωί) κάτι πολύ περίεργο, ότι κάτι έχασε και κάτι θα γίνει”, είπαν συμμαθητές της που γνώριζαν και είχαν πρόσβαση στον λογαριασμό της στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Μυστήριο με την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Τι περίεργο είδαμε σήμερα στις 06:00 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας;

Το αποτέλεσμα της ανάρτησης αυτής ήταν η μητέρα να χάσει τα λογικά της. Μια μητέρα που είχε αδυναμία στη μοναχοκόρη της αλλά κανείς δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μπορούσε να είχε μια τέτοια κατάληξη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share