Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η απόλυτη φρίκη: Σκότωσαν το παιδί του και βίασαν τη γυναίκα του!

14 Οκτωβρίου 2017 22:35
Η απόλυτη φρίκη: Σκότωσαν το παιδί του και βίασαν τη γυναίκα του!

Aποτροπιασμό προκαλούν οι περιγραφές του Καναδού Τζόσουα Μπόιλ για όσα πέρασε πέντε χρόνια στα χέρια των Ταλιμπάν όταν μαζί με την οικογένειά του απήχθη στο Αφγανιστάν.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους που τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο του Τορόντο κατά τη διάρκεια των πέντε αυτών ετών οι Ταλιμπάν από τη μία σκότωσαν ένα νεογέννητο κορίτσι που είχαν αποκτήσει με τη σύζυγό του και από την άλλη βίασαν τη γυναίκα του.

Όπως είπε ο Μπόιλ η απαγωγή έγινε κατά τη διάρκεια επιχείρησης παράδωσης ανθρωπιστικής βοήθειας σε χωρικούς σε μια περιοχή που ήταν υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν και «καμία ΜΚΟ δεν τολμούσε να πάει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Συγκλονιστική ανατροπή φέρνει τα πάνω - κάτω! Τελικά η 17χρονη δεν σκοτώθηκε όπως πιστεύαμε; (video)

Διαβάζοντας μια επιστολή που είχε γράψει ο Μπόιλ επιτέθηκε στους απαγωγείς του, τα μέλη του δικτύου Χακάνι που από τις ΗΠΑ θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση.

«Η ανοησία και η κακία των μελών του δικτύου Χακάνι ξεπερνιέται μόνο από την ανοησία και την κακία της εντολής να σκοτώσουν τη νεογέννητη κόρη μου» ξεκίνησε να διαβάζει ο Μπόιλ με τη φωνή του να ραγίζει όταν έφτασε στο σημείο που μιλούσε για την κόρη του.

«Και η ανοησία και η κακία του βιασμού της γυναίκας μου, όχι ως μια μοναχική πράξη, από έναν φρουρό που τον βοήθησε ο επικεφαλής της φρουράς υπό την επίβλεψη ενός ανώτερου αξιωματούχου των Ταλιμπάν» συμπλήρωσε ο Μπόιλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Τι βρήκαν οι Αρχές στον τόπο του διπλού φονικού;

Ωστόσο τα αμερικανικά ΜΜΕ εστιάζουν, επίσης, στο γεγονός ότι ο Μπόιλ επέστρεψε στον Καναδά με εμπορική πτήση και όχι με αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος με τον ίδιο να απαντά ότι «πρωταρχικός στόχος για εμάς είναι να δημιουργήσουμε ένα καταφύγιο που να γίνει το σπίτι των τριών παιδιών μας (σ.σ. και τα τρία γεννήθηκαν όσο το ζευγάρι ήταν αιχμάλωτο)».

Ο Μπόιλ αποκάλυψε, τέλος, ότι ένα από τα τρία παιδιά ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και οι Πακιστανοί στρατιωτικοί που τους απελευθέρωσαν αναγκάστηκαν να του δώσουν φαγητό με τη βία προκειμένου να το σώσουν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share