Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Το μήνυμα της άτυχης 17χρονης το προηγούμενο βράδυ πριν την σφάξει η μάνα της! Δείτε την ανάρτηση της…

14 Οκτωβρίου 2017 18:00
Έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Το μήνυμα της άτυχης 17χρονης το προηγούμενο βράδυ πριν την σφάξει η μάνα της! Δείτε την ανάρτηση της…

Η μητέρα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα – Οι αστυνομικοί ερευνούν τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία – Δίπλα στις σορούς βρέθηκε το μαχαίρι

Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στο Μαρκόπουλο Αττικής, όταν μία μητέρα 53 ετών σκότωσε με μαχαίρι την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τραγική φιγούρα ο 53χρονος πατέρας, δικηγόρος, ο οποίος αντίκρυσε νεκρές τις τη σύζυγο και την κόρη του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, όταν χρειάστηκε να κατέβει στο υπόγειο για κάτι δουλειές, η 51χρονη σύζυγός του, συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, βρήκε την ευκαιρία και τον κλείδωσε μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες στο Nomads: Ισχυρός τυφώνας στο νησί Παλαουάν! Έντρομοι οι παίκτες και ο Γρηγόρης Αρναούτουγλου! (photo)

Όταν μετά από αρκετή ώρα και, ακούγοντας φωνές, από το υπόλοιπο σπίτι, κατάφερε ο άνδρας να βγει από το υπόγειο, ανέβηκε πάνω και βρήκε τη σύζυγό του και τη 17χρονη κόρη τους νεκρές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το παρόν; Όλος ο δικηγορικός και πολιτικός κόσμος εκεί!

Η άτυχη 17χρονη μαθήτρια


Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς ο 53χρονος πατέρας, η σύζυγός του είχε ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο γιατρός που την παρακολουθούσε, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν και τα φάρμακα τα οποία έπαιρνε η 51χρονη.

Την εν λόγω φωτογραφία η 17χρονη είχε ανεβάσει στο Instagram 40 λεπτά πριν το τραγικό συμβάν

Το όπλο του εγκλήματος, ένα μαχαίρι, βρέθηκε δίπλα στις δύο σορούς. Η αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει και τα αίτια που πιθανόν να οδήγησαν τη μητέρα σε μία τέτοια πράξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο - σοκ: Δεν άντεξε στην κηδεία του γιου της η μητέρα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου!

Το μήνυμά της ένα 24ωρο πριν πέσει νεκρή από τα χέρια της μητέρας της

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share