Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Απίστευτη ανατροπή που φέρνει τα "πάνω - κάτω"! Τι αποκάλυψαν οι Αρχές;

14 Οκτωβρίου 2017 10:09
Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Απίστευτη ανατροπή που φέρνει τα

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το βράδυ της Πέμπτης, 12.10.2017 μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, στην οδό Ασκληπιού 154, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι πληροφορίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την στυγερή δολοφονία έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Ωστόσο παραμένουν ακόμη πολλά ερωτήματα που δεν έχουν απάντηση…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - Twitter: Απίστευτη αποθέωση για Φώτη - Τρελό κράξιμο στην Καλογρίδη!

Η τελευταία εξέλιξη έχει να κάνει με το σκεπτικό των Αρχών. Οι οποίες θεωρούν πως οι δύο δράστες δεν πήγαν στο δικηγορικό γραφείο έχοντας στην… τσέπη τους ένα συμβόλαιο θανάτου.

Είναι -πια- πεπεισμένες πως οι άγνωστοι δράστες ήθελαν να εκφοβίσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Συγκεκριμένα για κάποια υπόθεση την οποία γνώριζαν μόνο οι τρεις τους.

Από ό, τι φαίνεται η συζήτηση… στράβωσε και οι δράστες έβγαλαν όπλο για να τον εκφοβίσουν. Εξέλιξη που μετατράπηκε σε ωμή δολοφονία…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Η "επαναστάτρια" Ραμόνα σπάει την σιωπή της για την εγκυμοσύνη της!

Κι εδώ ξεκινούν τα ερωτήματα:

Η αιτία που η συζήτηση «στράβωσε» ήταν κάποια υπόθεση που διαχειρίζονταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος κι έχει αντίδικο;

Κάποια δική τους υπόθεση για την οποία γνώριζε μόνο ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος;

Αυτά προσπαθούν να εξακριβώσουν οι Αρχές, των οποίων οι έρευνες βρίσκονται μεν σε καλό δρόμο, ωστόσο όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μια ενδεχόμενη ξεκάθαρη απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, είναι δεδομένο πως θα τους «έλυνε» τα χέρια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share