Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρέθηκε το φονικό «όπλο» με το οποίο σκότωσαν και τεμάχισαν την Δανή δημοσιογράφο - Τι εκτιμά η αστυνομία

13 Οκτωβρίου 2017 08:37
Βρέθηκε το φονικό «όπλο» με το οποίο σκότωσαν και τεμάχισαν την Δανή δημοσιογράφο - Τι εκτιμά η αστυνομία

Το πριόνι με το οποίο ο δράστης τεμάχισε την Δανή δημοσιογράφο, το ακέφαλο πτώμα της οποίας βρέθηκε στην στο λιμάνι της Κοπεγχάγης πιστεύουν πως βρήκαν οι αρχές.

Το πριόνι εντοπίστηκε την Πέμπτη περίπου στο σημείο που βρέθηκε πρώτα το πτώμα της και μετά το κεφάλι της με τα πόδια της μέσα σε πλαστικές σακούλες.

Να σημειωθεί πως ο εντοπισμός του εργαλείου με το οποίο μπορεί ο δράστης να σκότωσε την Κιμ Βαλ, η οποία μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στην διαλεύκανση της άγριας δολοφονίας στην οποία μέχρι στιγμής ο βασικός ύποπτος είναι ο Πίτερ Πάντσεν, ιδιοκτήτης του υποβρυχίου στο οποίο αποβιβάστηκε η Κιμ λίγες μέρες, πριν βρεθεί νεκρή.

Ο 46χρονος βασικός κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι επρόκειτο για ατύχημα που συνέβη όταν στο κεφάλι της δημοσιογράφου έπεσε η καταπακτή του υποβρυχίου χωρίς, ωστόσο, να δίνει εξηγήσεις γιατί τεμάχισε το κορμί της Βαλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Σοκ - Αποχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης! Το περιστατικό που τον οδήγησε στην απόφαση!

Πάντως οι αρχές ανέφεραν πως η νεκροψία δεν έδειξε κανένα κάταγμα στο κρανίο την ώρα που ο 46χρονος βασικός κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι επρόκειτο για ατύχημα που συνέβη όταν στο κεφάλι της δημοσιογράφου έπεσε η καταπακτή του υποβρυχίου.

Ωστόσο, οι αρχές βρήκαν πολλαπλές μαχαιριές στα γεννητικά όργανα της δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται ο θάνατος της να προήλθε ως μέρος της σεξουαλικής φαντασίας του δράστη, ο οποίος μετά αποσυναρμολόγησε και ακρωτηρίασε το σώμα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας - Σε ποιο πρόσωπο στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Η υπόθεση αυτή συνδέεται άμεσα με τον σκληρό δίσκο που βρέθηκε στο εργαστήριο του εκατομμυριούχου ύποπτου και που περιείχε φετιχιστικές ταινίες με γυναίκες που βασανίζοντας την ώρα σεξουαλικών οργίων.

Ο Μάντσεν αρνείται να συνεργαστεί με τους ανακριτές από τότε που βρέθηκαν το κεφάλι και τα πόδια της Κιμ Βάλ, ενώ το πριόνι έχει μπει πλέον στο μικροσκόπιο των εργαστηρίων της σήμανσης προκειμένου να διαπιστώσουν αν αυτό ήταν το αντικείμενο που αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή οι αρχές σχετικά με την υπόθεση.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share