Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Νέα εξέλιξη στην δολοφονία του ναυτικού που βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη!

27 Σεπτεμβρίου 2017 11:49
Έγκλημα στην Καλλιθέα: Νέα εξέλιξη στην δολοφονία του ναυτικού που βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη!

Για τις 12 Οκτωβρίου διέκοψε την Τετάρτη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας την εκδίκαση της υπόθεσης για τη δολοφονία του 63χρονου ναυτικού το πτώμα του οποίου βρέθηκε, τον Ιανουάριο του 2016, μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέας. Η δίκη διεκόπη λόγω κωλύματος συνηγόρου υπεράσπισης.

Στο εδώλιο κατηγορουμένη για το έγκλημα είναι η 50χρονη Βουλγάρα πρώην σύζυγος του άτυχου άνδρα, η οποία και θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Συγκατηγορούμενή της είναι μια 27χρονη επίσης από την Βουλγαρία, η οποία προανακριτικά περιέγραψε τη σκηνή του εγκλήματος ομολογώντας ότι βοήθησε τη φίλη της να βρει τους «εκτελεστές» που θα εξαφάνιζαν από προσώπου Γης τον άτυχο ναυτικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 27 Σεπτεμβρίου 2004: Το τροχαίο δυστύχημα στο πέταλο του Μαλιακού που "πάγωσε" το Πανελλήνιο! Νεκροί επτά μαθητές (photos)

Ωστόσο, η 27χρονη στη συνέχεια αναίρεσε τους αρχικούς της ισχυρισμούς επιμένοντας πως τη μοιραία ώρα δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η δολοφονία έγινε τον Ιανουάριο του 2015, στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του θύματος αλλά το πτώμα βρέθηκε ένα χρόνο αργότερα όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και ένας δικαστικός επιμελητής το εντόπισαν στον καταψύκτη.

Κατά τη δικογραφία, η 50χρονη μαζί με τους συνεργούς της φέρονται να είχαν στήσει καρτέρι στον 63χρονο ναυτικό τον οποίο αφού ενδεχομένως ανάγκασαν να πιει αλκοόλ, στο οποίο είχαν ρίξει αγχολυτικά-υπνωτικά σκευάσματα, τον χτύπησαν στο κεφάλι και τον έδεσαν χειροπόδαρα. Το κεφάλι του 63χρονου καλύφθηκε με πανί και μονωτική ταινία και αργότερα τοποθετήθηκε μέσα στον καταψύκτη...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Αυτοί είναι οι 21 παίκτες του ριάλιτι! Η επίσημη φωτογράφιση και τα στοιχεία τους (photos)

Οι αστυνομικές αρχές αμέσως υποψιάστηκαν την 50χρονη η οποία διαπιστώθηκε πως είχε φύγει για την Βάρνα Βουλγαρίας μαζί με τον γιο της, από τις 7 Ιανουαρίου 2015, έχοντας μαζί της περίπου 300.000 ευρώ.

Η 50χρονη βρίσκονταν σε χρόνια δικαστική αντιπαράθεση με τον 63χρονο ναυτικό για την επιμέλεια του παιδιού με την κατηγορουμένη να υποστηρίζει ότι το θύμα κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share