Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Κορωπί: Συνελήφθη από κατοίκους ένας από τους μεγαλύτερους κακοποιούς της χώρας!

Τον έπιασαν και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς

18 Σεπτεμβρίου 2017 11:50
Συναγερμός στο Κορωπί: Συνελήφθη από κατοίκους ένας από τους μεγαλύτερους κακοποιούς της χώρας!

Ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς, συνελήφθη μετά από τροχαίο, συμπλοκή και καταδίωξη, στο Κορωπί. Ο σκληρός ποινικός της δεκαετίας του ’90, που έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες, κλοπές, βιασμούς και άλλα αδικήματα ήταν πρωταγωνιστής ενός σοβαρού επεισοδίου, το οποίο προήλθε μετά από τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε οδηγώντας κλεμμένο αυτοκίνητο.

Το μεσημέρι της 11ης Σεπτεμβρίου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κλήθηκαν να επέμβουν σε φραστικό επεισόδιο που προήλθε από τροχαίο ατύχημα στην οδό Ισιδώρου Μωραΐτη στο Κορωπί. Όταν έφθασαν εκεί εντόπισαν τον 51χρονο να λογομαχεί με πολίτες, καθώς λίγο νωρίτερα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ο 51χρονος τράπηκε σε φυγή και μπήκε σε πιλοτή κοντινής πολυκατοικίας, ωστόσο κάτοικοι της περιοχής τον καταδίωξαν, τον έπιασαν και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε κλαπεί στις 23 Αυγούστου από το Κορωπί, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας ήταν πλαστές και αντιστοιχούσαν σε όχημα ίδιας μάρκας και χρώματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στον ελληνικό κινηματογράφο! Πέθανε Έλληνας ηθοποιός...

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δύο σακίδια πλάτης και χάρτινες σακούλες που περιείχαν ναρκωτικά χάπια, τρία μαχαίρια, διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και πέντε φορητοί ασύρματοι. Στον 51χρονο είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», ενδεικτική της βιαιότητας της δράσης του ήταν η υπόθεση που είχε εξελιχθεί στις 8 Νοεμβρίου 1998, όταν μαζί με δύο συνεργούς του είχε μετατρέψει σε πεδίο μάχης τους δρόμους της Γλυφάδας. Ο 32χρονος τότε κακοποιός και οι συνεργοί του είχαν πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών για να ακολουθήσει φρενήρη καταδίωξη. Κάποια στιγμή οι δράστες είχαν πάρει με την απειλή των όπλων άλλο όχημα στο οποίο επέβαινε μία μητέρα και το βρέφος της, το οποίο οι δράστες χρησιμοποιούσαν σαν ασπίδα δείχνοντάς το στους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν.

Λίγες ημέρες μετά τη συμπλοκή στη Γλυφάδα, μαζί με άλλους δύο συνεργούς του «χτύπησαν» στο μπαρ Plaza Cartbe, στην Αρτέμιδα. Με την απειλή των όπλων τους απήγαγαν μία κοπέλα, η οποία εργαζόταν στο μπαρ ως σερβιτόρα, την οδήγησαν με τη βία σε παραλία και ο τη βίασαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια προσοχή: Ο ΕΟΦ αποσύρει άρον άρον από την αγορά πασίγνωστο καλλυντικό!

Συνελήφθη ένα μήνα αργότερα στον Κάλαμο Αττικής. Σε βάρος του εκκρεμούσαν τότε πέντε εντάλματα σύλληψης ανακριτών για ληστείες και διακεκριμένες κλοπές. Στις 3 Αυγούστου 1998 είχαν σκορπίσει τον πανικό σε ιδιωτικό μαιευτήριο, όταν είχαν εισβάλει στο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας που βρισκόταν στο μαιευτήριο και άρπαξαν 18.567.000 δρχ. Κατά την αποχώρησή τους εγκλωβίσθηκαν στο ισόγειο της κλινικής από τις αυτόματες πόρτες εισόδου-εξόδου και για να διαφύγουν πυροβόλησαν στην τζαμαρία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share