Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συναγερμός έχει σημάνει στη Βαρσοβία: Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι έξω από συναυλιακό χώρο! (photos-video)

24 Αυγούστου 2017 22:10
Συναγερμός έχει σημάνει στη Βαρσοβία: Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι έξω από συναυλιακό χώρο! (photos-video)

Ενας αστυνομικός τραυματίστηκε όταν του επιτέθηκε άνδρας που φέρεται να ήταν οπλισμένος με όπλο και μαχαίρι στο κέντρο της Βαρσοβίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίθριος ο καιρός και την Παρασκευή - Αναλυτική πρόβλεψη!

Σύμφωνα με τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν προσπάθησε να εμποδίσει τον δράστη, ο οποίος επιχείρησε να μπει στο συναυλιακό χώρο, όπου επρόκειτο να παίξει η αμερικανική μπάντα Allah-Las, η συναυλία της οποίας ακυρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Ρότερνταμ καθώς υπήρχαν ενδείξεις για τρομοκρατική επίθεση.

Ο αστυνομικός δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και τα τραύματά του δε φαίνεται πως είναι απειλητικά για τη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη στις 3:30 το μεσημέρι τοπική ώρα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία, είναι ένας 24χρονος Ισραηλινός, γεγονός που δεν επιβεβαιώνουν ωστόσο οι επίσημες αρχές.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ράφαλ Ρετμάνιακ ανέφερε ότι «Δε γνωρίζουν αν αυτό το επεισόδιο σχετίζεται με τη συγκεκριμένη συναυλία ή οποιοδήποτε άλλο event στην Βαρσοβία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια και φαγητό: Τι προτιμά το καθένα;

Προς το παρόν, το περιστατικό δε φαίνεται να επηρεάζει το πρόγραμμα της μπάντας, η οποία σχεδιάζει να εμφανιστεί κανονικά το βράδυ της Πέμπτης.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share