Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρικτό έγκλημα στην Ρώμη: Αδελφός διαμέλισε την αδελφή του και οι γάμπες της βρέθηκαν σε κάδο

16 Αυγούστου 2017 17:35
Φρικτό έγκλημα στην Ρώμη: Αδελφός διαμέλισε την αδελφή του και οι γάμπες της βρέθηκαν σε κάδο

Ο 62χρονος δράστης εντοπίσθηκε πιθανότατα χάρη σε κάμερες κλειστού κυκλώματος της περιοχής - Τα άλλα μέρη του πτώματος της άτυχης γυναίκας δεν έχουν ακόμη βρεθεί

Συνελήφθη ο αδερφός της γυναίκας που διαμελίσθηκε και οι γάμπες της βρέθηκαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων χθες βράδυ στη Ρώμη. Ο 62χρονος αδελφός του θύματος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος.

Ο κατηγορούμενος ονομάζεται Μαουρίτσιο Ντιοταλέβι και είναι κάτοικος της ιταλικής πρωτεύουσας. Η αδελφή του, την οποία σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται να διαμέλισε και να πέταξε τα πόδια της στον κάδο, ήταν 58 ετών. Τα άλλα μέρη του πτώματος της άτυχης γυναίκας δεν έχουν ακόμη βρεθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση «βόμβα» - Νεκρός βρέθηκε ο γιος γνωστής τραγουδίστριας

Ο αδελφός του θύματος, όπως γράφει ο Τύπος, εντοπίσθηκε πιθανότατα χάρη σε κάμερες κλειστού κυκλώματος της περιοχής, οι οποίες κατέγραψαν μέρος του αριθμού της πινακίδας του αυτοκινήτου με το οποίο απομακρύνθηκε.

Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε χθες βράδυ μια νεαρή κοπέλα που έψαχνε να βρει φαγητό μέσα στα σκουπίδια, στην συνοικία Παριόλι της Ρώμης. Μέσα στο κάδο απορριμμάτων βρήκε δυο γυναικείες γάμπες, τις οποίες κάποιος είχε πετάξει και δέσει με σελοτέιπ. Η κοπέλα λιποθύμησε και στο σημείο έσπευσαν αυτοκίνητα της αστυνομίας και των Καραμπινιέρων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica, ο δράστης πιθανότατα χρησιμοποίησε τσεκούρι. Τα ρούχα της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν σε έναν άλλο, κοντινό κάδο.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share