Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Περιστέρι: "Γι' αυτό την σκότωσα" - Σοκάρει στην ομολογία του ο δράστης!

21 Ιουλίου 2017 08:02
Έγκλημα στο Περιστέρι:

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως γύρω από το στυγερό έγκλημα στο Περιστέρι όπου ένας 45χρονος έσφαξε την σύντροφό του.

Ο δράστης αποκάλυψε στον ψυχίατρο που τον παρακολουθούσε το αποτρόπαιο έγκλημα, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία. Οι αρχές μετέβησαν αμέσως στο σπίτι του δράστη στην οδό Παραμυθιάς 8 στο Περιστέρι όπου εντόπισαν την 51χρονη γυναίκα νεκρή στην κουζίνα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ο 45χρονος, η άτυχη γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν και του «γύρισε το μυαλό». Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και ο αδερφός του μιλώντας στο protothema.gr. «Είχε πάρει λέει κοκαΐνη, ναρκωτικά, αλλά δεν τα βλέπανε στην κλινική; Αφού κάθε βράδυ του δίνανε φάρμακα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρουν οι σεισμολόγοι: Η σεισμική ακολουθία στην Κω θα είναι...

«Δεν το περίμενα αυτό», αναφέρει συγκλονισμένος ο ψυχίατρος του δράστη

Ο Δημήτρης Κουντουράς, ο ψυχίατρος που παρακολουθούσε το δράστη, μίλησε στο protothema.gr και δήλωσε σοκαρισμένος για το έγκλημα. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος μου έμαθε τα γεγονότα από τα χείλη του ασθενή του ο οποίος του αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη του «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Σοκαρίστηκα μόλις άκουσα τον Γιώργο να μου μιλά για το έγκλημα. Δεν το περίμενα αυτό, μου είπε ότι σκότωσε την σύντροφό του. Είναι πολύ νωπά τα πράγματα ακόμα και είμαι σε πολύ δύσκολη θέση να πω περισσότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελικός X-Factor: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής! (video)

Όπως αποκάλυψε ο αδερφός του φονιά του Περιστερίου, με το θύμα γνωρίστηκαν κατά την νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική που νοσηλευόταν «Ήταν καθαρίστρια εκεί στο παρελθόν η γυναίκα. Εκεί γνωρίστηκαν. Έμεναν αρχικά στην Νίκαια μαζί και τον τελευταίο περίπου χρόνο ήρθαν στο Περιστέρι. Η παρακολούθηση στην κλινική φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Με έπαιρνε κάθε δεύτερη ημέρα και λέγαμε τα τυπικά, τι κάνεις πως είσαι. Νοσηλευόταν περίπου 6 χρόνια. Με πήρε το πρωί και μου είπε ότι έκανε κάτι κακό και θα μου πει μετά γιατί ερχόταν ο γιατρός. Μετά επικοινώνησα με τον γιατρό γιατί δεν με πήρε και με ενημέρωσε για το τι συνέβη», αναφέρει συγκλονισμένος.

Όπως ανέφερε «Ο αδερφός νου έβγαινε από τον ξενώνα που νοσηλευόταν στην κλινική στο Δαφνί για 3-4 ώρες και πήγαινε σπίτι. Έτρωγαν, καθόντουσαν και το βράδυ γυρνούσε πίσω».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share