Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στον Γέρακα: «Βεντέτα» εκτιμούν οι αστυνομικοί πώς βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του 59χρονου άντρα

16 Ιουλίου 2017 09:11
Έγκλημα στον Γέρακα: «Βεντέτα» εκτιμούν οι αστυνομικοί πώς βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του 59χρονου άντρα

Απίστευτο έγκλημα στον Γέρακα μέρα μεσημέρι με την εν ψυχρώ δολοφονία 59χρονου άνδρα, πατέρα του 23χρονου που είχε σκοτώσει τον 20χρονο φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα πέρσι το Μάιο στην Πεντέλη.

Ο 59χρονος άνδρας είχε πάει στο σούπερ μάρκετ που βρίσκετε επί των οδών Μαραθώνος και Σπάτων για να κάνει τα ψώνια του, δέχτηκε τέσσερις σφαίρες, δύο στο κεφάλι και άλλες δύο στο σώμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έγινε σαν σήμερα 16 Ιουλίου; Τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη

Η δολοφονία του, σύμφωνα με την αστυνομία, τοποθετείται χρονικά στις δώδεκα το μεσημέρι ενώ αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι δεν βρεθήκαν κάλυκες στο σημείο της δολοφονίας. Αυτό εξηγείτε με το ότι η αστυνομία ενημερώθηκε στις 15:30 οπότε ο δράστης είχες την ευκαιρία να καλύψει όλα τα ίχνη του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης, ήταν γνώστης της περιοχής και παρακολουθούσε το θύμα του τακτικά γνωρίζοντας τις κινήσεις του.

Όταν εκείνος μετέβηκε στην αγορά του Γέρακα προκειμένου να ψωνίσει για το σπίτι του βρήκε την ευκαιρία και του επιτέθηκε πυροβολώντας τον τέσσερις φορές σύμφωνα με τα τραύματα του.

Ο δράστης αφού είχε ακολουθήσει τον 59χρονο μέχρι την λεωφόρο Μαραθώνος τον περίμενε να βγει από το σουπερ μάρκετ.

Ο 59χρονος είχε παρκάρει το όχημα του, ένα Μazda 6, απέναντι από το σουπερ μάρκετ, που βρίσκετε στην διασταύρωση της Μαραθώνος και Σπατών, στο ρεύμα προς Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 16 Ιουλίου;

Όταν ο 59χρονος τελείωσε τα ψώνια του, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και άναψε την μηχανή και το air condition, ένας άγνωστος άνδρας άνοιξε την πόρτα του και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, δύο στο κεφάλι και δύο στην πλάτη τον άτυχο άνδρα.

Το περιστατικό της δολοφονίας του 59χρονου άνδρα, υπολογίζεται περίπου στις 12 το μεσημέρι από τους αστυνομικούς της ασφαλείας καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες τότε ακούστηκαν κάποιοι δυνατοί ήχοι που έμοιαζαν με πυροβολισμούς.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από διερχόμενο πολίτη στις 15:30, που είδε το όχημα με έναν νεκρό άνδρα, μάλιστα αστυνομικοί τόνισαν ότι ο άνδρας είχε αρχίσει να βρίσκεται σε ακαμψία κάτι που δυσκόλεψε την μεταφορά του, ενώ η χρονική διαφορά άφησε περιθώρια στον δράστη να μαζέψει τους κάλυκες που συνήθως είναι αποδεικτικά στοιχεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φθινοπωρινό σκηνικό: Σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία; - Πέφτει κατακόρυφα η θερμοκρασία!

Ο 59χρονος άνδρας είναι συνταξιούχος και δεν έχει ποτέ ενοχλήσει τις αρχές.

Οικογενειακό ιστορικό…

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 59χρονος είναι πατέρας του 23χρονου δολοφόνου του Θοδωρή Γαλαζούλα, που η υπόθεση της δολοφόνια του εξιχνιάσθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο 20χρονος φοιτητής που είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, είχε εντοπιστεί νεκρός στις 14 Μαΐου σε δασική έκταση στην Πεντέλη και η αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση βρέθηκε στα ίχνη του 23χρονου γιού του δολοφονημένου 59χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές που είχε με το θύμα.

Οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει στο πρόσωπο του δράστη αρκετές ημέρες μετά από την έρευνα που ακολούθησε τον εντοπισμό της σορού του άτυχου Θοδωρή καθώς τον είχαν εντοπίσει να κινείται με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Γέρακα.

Ο νεαρός, όμως, όταν τους αντιλήφθηκε αρχικά τους επιτέθηκε με το αυτοκίνητό προσπαθώντας να εμβολίσει το περιπολικό - χωρίς επιτυχία - αλλά μετά από καταδίωξη συνελήφθη.

Στο αυτοκίνητο του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι ενώ στο σπίτι του οι αστυνομικοί ανακάλυψαν φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, φυσίγγια κρότου, πιστόλια τύπου ρέπλικα και ένα αυτόματο όπλο καλάνισκοφ ρέπλικα.

Η αστυνομία βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο εκδοχές, η μια είναι αυτή της προσωπικής διαφοράς με τρίτους και η άλλη αυτή της αντεκδίκησης από την οικογένεια του άτυχου 20χρονου φοιτητή.

Τραγική φιγούρα είναι η γυναίκα του 59χρονου άνδρα η οποία ειδοποιήθηκε και μετέβηκε στο σημείο δολοφονία του άνδρα της και η οποία αμέσως πήγε στον Κορυδαλλό να ειδοποιήσει τον γιο της σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του.

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share