Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Χανιά: Σε κατάσταση - σοκ ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του!

10 Ιουλίου 2017 15:05
Έγκλημα στα Χανιά: Σε κατάσταση - σοκ ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του!

Σε κατάσταση σοκ και μη έχοντας καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί, εμφανίστηκε σήμερα, Δευτέρα, στις 11 το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων ο 85χρονος, που το βράδυ του Σαββάτου άνοιξε πυρ και σκότωσε τον ίδιο του το γιο, καθώς τον πέρασε για κλέφτη που προσπαθούσε να εισβάλλει στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους στα Χανιά.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης του ηλικιωμένου ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου ο πελάτης του να απολογηθεί μεθαύριο, Τετάρτη, ενώπιον του ανακριτή Χανίων, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας. Την ίδια ώρα οι εισαγγελικές αρχές ζήτησαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον ηλικιωμένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκάλυψη: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα λάβει τελικά 100.000 ευρώ ως έπαθλο! Ποιο είναι το πραγματικό ποσό; Όλη η αλήθεια!

Το τελευταίο «αντίο» στον 58χρονο

Στο μεταξύ, την ίδια ώρα που ο 85χρονος βρισκόταν στον εισαγγελέα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούσαν τον άτυχο 58χρονο, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του πατέρα του. Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του. Η εξώδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, ενώ η ταφή του έγινε στο νεκροταφείο των Αγίων Θεοδώρων.

Η τραγωδία, γράφτηκε όταν ο 58χρονος Αντώνης, μαζί με τη γυναίκα του κι έναν φίλο του, πήγαν στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων, για να δει τον πατέρα του.

Ο 85χρονος που σκότωσε τον γιο του


Όταν είδε πως δεν του απαντά στα χτυπήματα της πόρτας επιχείρησε να μπει από το παράθυρο της κουζίνας, παρά το ότι ο φίλος που τον συνόδευε του πρότεινε να μπει εκείνος, ήθελε να δει μόνος του τι κάνει ο πατέρας του.

«Δεν βλέπω τον πατέρα μου», είπε ο πατέρας δύο παιδιών και αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share