Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Καλλιθέα: Ηλικιωμένος παιδόφιλος προσπάθησε να ασελγήσει σε αυτιστικό παιδί!

6 Ιουλίου 2017 09:41
Σοκ στην Καλλιθέα: Ηλικιωμένος παιδόφιλος προσπάθησε να ασελγήσει σε αυτιστικό παιδί!

Με παιδικά παιχνίδια και χρήματα, επιχείρησε να δελεάσει ένα αυτιστικό παιδί ένας άνδρας ηλικίας 72 ετών στην Καλλιθέα, προκειμένου να το εκμεταλλευτεί σεξουαλικά και να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ απο την μητέρα του αγοριού, η οποία έντρομη τους ζήτησε να παρέμβουν καθώς ο γιος της, είχε μπει στο σπίτι του ηλικιωμένου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το θρίλερ με την ανακοίνωση του νικητή, η αγωνίας της μητέρας του Ντάνου, η αντίδραση του Μάριου και τα τρομερά παρασκήνια από τα διαλείμματα! (video)

Όπως μάλιστα τους εκμυστηρέυτηκε, ο γιος της είχε ξαναπάει στο σπίτι του και τότε ο ηλικιωμένος, του είχε ζητήσει να έχουν ερωτική επαφή, ενώ όπως είπε, "μόλις μπήκε σπίτι του έβγαλε τα ρούχα, του έγλειψε το λαιμό και του άγγιξε τα γεννητικά όργανα. Όταν επιχείρησε να προχωρήσουν, το παιδί αντέδρασε".

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα στους αστυνομικούς, του είπε πως αν υπέκυπτε στις ορέξεις του, θα του έδινε και χρήματα και θα "ήταν το μικρό τους μυστικό".

Στο ενδιάμεσο της εξιστόρησης το αυτιστικό παιδί ηλικίας 21 έτους, κατέβηκε απο το σπίτι και στο κατόπι του εμφανίστηκε ο 72χρονος φορώντας μόνο το σορτσάκι του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Η Ελένη Λουκά την "έπεσε" στον Στέλιο Χανταμπάκη! Τον έβριζε μπροστά στις κάμερες! (video)

Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν ενώ προσπαθούσε να μπει στην πολυκατοικία μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του ζήτησαν ταυτότητα και όσο περίμεναν στην είσοδο του διαμερίσματός τους, είδαν πλήθος παιδικών παιχνιδιών στο σαλόνι του και παδική ταινία στο DVD.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ιατρίδου και την καταγγελία ανέλαβαν να εξετάσουν αστυνομικοί της ασφάλειας.

Πηγή: newpost.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share