Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Τυφλή δικαιοσύνη: Ελεύθερος κατηγορούμενος για τον βιασμό της ανηψιάς του στη Ρόδο!

1 Ιουλίου 2017 16:12
Τυφλή δικαιοσύνη: Ελεύθερος κατηγορούμενος για τον βιασμό της ανηψιάς του στη Ρόδο!

Καταμηνύθηκε από μια ημεδαπή τον Απρίλιο του 2016, που υποστηρίζει ότι βίασε και ασέλγησε στην κόρη της, σε δύο περιστάσεις το έτος 2015.

Η φερόμενη ως θύμα διέμενε από τον Σεπτέμβριο του 2014 στην οικία του διότι φοιτούσε σε σχολείο της πόλεως Ρόδου και η μητέρα της αντιμετώπιζε ψυχολογικής φύσεως προβλήματα.

Η οικογένειά του, όπως τόνισε απολογούμενος, συμπαραστάθηκε στην ανήλικη και την φιλοξενούσε, όπως έκανε εξάλλου με οποιονδήποτε συγγενή τους χρειαζόταν την βοήθειά τους.

Το ανήλικο κορίτσι κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με τις δύο ανήλικες θυγατέρες του, ενώ την αντιμετώπιζαν σαν δικό τους παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το δημόσιο ευχαριστώ της Βαλαβάνη σε ένα πρόσωπο... έκπληξη και η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο!

Όπως υποστήριξε η ανήλικη άρχισε να έχει συναναστροφές με αγόρια συνομιλώντας μέσω Facebook και ο ίδιος την είχε επιπλήξει όταν διαπίστωσε η σύζυγός του ότι οι επικοινωνίες της είχαν χάσει το μέτρο και οι συνομιλίες της ορισμένες φορές ήταν απρεπείς. Η κατάσταση, όπως περιέγραψε, δεν άλλαξε με αποτέλεσμα να της ζητήσουν να επιστρέψει στην οικία της.

Ξεσηκωμός στη Λέσβο: Μετανάστης από το Μπανγκλαντές ασέλγησε σε ανήλικo κορίτσι

Ισχυρίστηκε αργότερα ότι ο κατηγορούμενος τον Φεβρουάριο του 2015, ενώ κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με τις δύο θυγατέρες του ασέλγησε σε βάρος της χαϊδεύοντας την σε απόκρυφα σημεία του σώματος της, χωρίς να ξυπνήσουν οι κόρες του κι ότι αυτό επαναλήφθηκε ακόμη δύο φορές.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι τη βίασε τον Απρίλιο του 2015, ενώ κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με την κόρη του, η οποία ούτε είδε ούτε και άκουσε τίποτε.

Ο κατηγορούμενος προσκόμισε μάλιστα βεβαίωση από την δημόσια υπηρεσία στην οποία εργάζεται, σύμφωνα με την οποία τις ημέρες εκείνες εργαζόταν σε βραδινή βάρδια από τις 7.30 π.μ. έως και τις 22.00.

Διέψευσε ακόμη και τον ισχυρισμό της ότι δεν κατήγγειλε επί ένα έτος τα ανωτέρω διότι την απείλησε ότι θα αναρτούσε στο διαδίκτυο γυμνές της φωτογραφίες τις οποίες μάλιστα τράβηξε, ενώ ήταν στο κρεβάτι με τις κοιμούμενες θυγατέρες του.

Μάλιστα η φερόμενη ως θύμα του πλέκει το εγκώμιο στις καταθέσεις της ως καλού και στοργικού πατέρα.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι οι καταγγελίες είναι παντελώς ψευδείς ενώ πιθανολογεί ότι ως στόχο έχουν την περιουσία της μητέρας του, που είναι εύπορη. Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρέστη ο δικηγόρος κ. Στέλιος Κιουρτζής.

Πηγή: dimokratiki.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share