Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκαριστικές εξελίξεις με το άγριο έγκλημα στην Φθιώτιδα: Σε ποιον ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στον δρόμο;

11 Ιουνίου 2017 17:16
Σοκαριστικές εξελίξεις με το άγριο έγκλημα στην Φθιώτιδα: Σε ποιον ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στον δρόμο;

Ένας 57χρονος είναι ο άνδρας που έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας στον Άγιο Κωνσταντίνο. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα ειδοποιήθηκε τα ξημερώματα ότι στο πάρκινγκ που βρίσκεται λίγο πριν το συγκρότημα Λεβέντη υπάρχει πτώμα ανδρός.

Το πτώμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και την κοιλιά, μώλωπες στο πρόσωπο ενώ εκτιμάται ότι ο δράστης ή οι δράστες τον πάτησαν και με αυτοκίνητο τους.

Οριστικά συμπεράσματα θα εξαχθούν από την νεκροψία-νεκροτομή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο γάμος της χρονιάς: Το περιστατικό που στεναχώρησε απίστευτα την Δούκισσα Νομικού από το beach party! Αναλυτικό παρασκήνιο

Αρχικά θεωρήθηκε πως ο άτυχος άνδρας καταγόταν απο τον Άγιο Κωνσταντίνο, αφού ο σωματότυπός του ταίριαζε απόλυτα, ωστόσο οπως αποδείχθηκε δεν ήταν αυτός.

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητα του θύματος, ωστόσο δίπλα άψυχο σώμα βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνα.

Μέσα από τις επαφές του καταλόγου προέκυψε πως το θύμα είναι ένας 57χρονος από την Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως απο τις τελευταίες κλήσεις και τα μηνύματα στο κινητό θα διεξαχθούν συμπεράσματα για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πάντως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ο 57χρονος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για αξιόποινες πράξεις.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share