Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις σοκ για τον βιασμό 39χρονης γυναίκας σε δημόσιες τουαλέτες!

28 Μαΐου 2017 14:42
Αποκαλύψεις σοκ για τον βιασμό 39χρονης γυναίκας σε δημόσιες τουαλέτες!

Στα 8 χρόνια φυλάκιση, με ελαφρυντικό παράγοντα την έλλειψη προσχεδιασμού και ιδιαίτερα επιβαρυντικό τη βία που άσκησε, εξισορρόπησε την ποινή που επέβαλε σε 47χρονο Ε/Κ το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας για την υπόθεση βιασμού Ρωσίδας στα δημόσια αποχωρητήρια της πλατείας Σολωμού τις πρωινές ώρες της 28ης Σεπτεμβρίου 2016. Ο 47χρονος κρίθηκε ένοχος κατόπιν δικής του παραδοχής και στην απόφασή του το δικαστήριο τον χαρακτηρίζει ως «έναν μαινόμενο θύτη που κτύπησε την παραπονούμενη ανελέητα και αλύπητα με μοναδικό σκοπό την καθήλωσή της και την επίτευξη του διαστρεμμένου του στόχου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το ατομικό αγώνισμα που θα "πονέσει" όσο τίποτα άλλο τους παίκτες! (video)

Άγνωστες μέχρι τώρα πτυχές της υπόθεσης ήρθαν στο φως μέσα από τη δίκη, οι οποίες ανέδειξαν θλιβερές πορείες τόσο για τον κατηγορούμενο όσο και για το θύμα. Παντρεμένη στην Πάφο με ανήλικο παιδί και με πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ είναι η 39χρονη, η οποία λόγω πτώσης από μέθη περί τον Αύγουστο του 2016 περιέπεσε σε κώμα και χρειάστηκε να της αφαιρεθεί τμήμα του κρανίου. Άνεργος και άστεγος από πλευράς του ο κατηγορούμενος που φιλοξενείται σε έναν καναπέ μικρού ξενοδοχείου, διανύει ουσιαστικά μια μοναχική πορεία αφού με τα αδέλφια του που βρίσκονται στην Αγγλία δεν έχει καμιά επαφή, ενώ οι γονείς του διαβιούν σε στέγη ηλικιωμένων. Επιπρόσθετα είναι άτομο που πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας και ενώ έπρεπε να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, την είχε διακόψει.

Σύμφωνα με τα γεγονότα όπως έγιναν παραδεκτά στο δικαστήριο, την 39χρονη την ημέρα του βιασμού είχε φέρει στη Λευκωσία από την Πάφο ο σύζυγός της με σκοπό να εξεταστεί από γιατρό στο ΓΝ Λευκωσίας. Επειδή όμως αυτό γινόταν ενάντια στη θέλησή της, τσακώθηκε μαζί του και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο. Ακολούθως αγόρασε και ήπιε ένα μπουκάλι ζιβανία και έτσι περιπλανώμενη βρέθηκε στο κέντρο της Λευκωσίας. Εκεί έμεινε για το υπόλοιπο της ημέρας πίνοντας και περπατώντας άσκοπα, ενώ κάποια στιγμή την πλησίασε ο κατηγορούμενος και δεν αμφισβητήθηκε ανεξάρτητη μαρτυρία ότι θεάθηκαν να περπατούν χέρι-χέρι, να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται. Η μαρτυρία ανέφερε επίσης ότι ο κατηγορούμενος ξόδεψε τα λιγοστά χρήματα που είχε (5 ευρώ) για να αγοράσει παξιμάδια και αλκοόλ στην παραπονούμενη όταν αυτή του το ζήτησε, τα οποία κατανάλωσαν μαζί. Τα τραγικά που επακολούθησαν συνέβησαν γύρω στα μεσάνυχτα, όταν η 39χρονη χρειάστηκε να πάει στα δημόσια αποχωρητήρια και μπήκε στις αντρικές τουαλέτες. Καθώς άφησε την πόρτα λίγο ανοιχτή για να βλέπει από το φως του διαδρόμου επειδή στο αποχωρητήριο δεν υπήρχε φωτισμός, ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Χ. Ιάσονος, υποστήριξε ότι ο πελάτης του το εξέλαβε ως πρόκληση και έτσι την ακολούθησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα (29/05 - 04/06)!

Στα δημόσια αποχωρητήρια ήταν που εκδηλώθηκε η βαναυσότητα του κατηγορουμένου. Η 39χρονη ακούστηκε κάποια στιγμή να φωνάζει και αυτόπτες μάρτυρες που προσέτρεξαν κτύπησαν την πόρτα του αποχωρητηρίου για να δουν τι συμβαίνει. Αμέσως βγήκε έξω ο κατηγορούμενος ο οποίος δεν φορούσε παντελόνι, ενώ πίσω του το θύμα ήταν εντελώς γυμνό και με εμφανή τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και στην κατάθεση που έδωσε λίγες ημέρες αργότερα η 39χρονη, αφού αρχικά αδυνατούσε να επικοινωνήσει με το περιβάλλον της, υποστήριξε πως μόλις ο κατηγορούμενος εισήλθε στο αποχωρητήριο τον έσπρωξε για να φύγει από κοντά της, αλλά αυτός θύμωσε και την έσπρωξε προς τα πίσω, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο κεφάλι και στην πλάτη. Ακολούθως ο κατηγορούμενος την άρπαξε ξανά, τη δάγκωσε, την κτύπησε στο τραύμα στο κεφάλι της και στο υπόλοιπό της σώμα και ήρθε σε παράνομη συνουσία μαζί της, κρατώντας παράλληλα το στόμα της κλειστό με τα χέρια του για να μην φωνάζει. Κάποια στιγμή η παραπονούμενη κατάφερε να βγει έξω από το αποχωρητήριο, αλλά ο κατηγορούμενος την τράβηξε ξανά πίσω και ήρθε αυτή τη φορά σε πρωκτική συνουσία μαζί της, η οποία της προκάλεσε βαθύ τραύμα.

Πηγή: Πολίτης

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share