Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Τα 5 τελειότερα εγκλήματα όλων των εποχών! – Οι δολοφόνοι που δεν θα συλληφθούν ποτέ.. (Photos)

18 Μαΐου 2017 14:21
Τα 5 τελειότερα εγκλήματα όλων των εποχών! – Οι δολοφόνοι που δεν θα συλληφθούν ποτέ.. (Photos)

Έχω πάθει εμμονή! Το «How to Get Away with Murder» είναι η σειρά που έψαχνα να αρχίσω τώρα που φθινοπώριασε, χωρίς υπερβολή! Ο τίτλος σου φανερώνει ότι ακριβώς περιμένεις.

Ένα δικηγορικό θρίλερ με μυστηριώδης χαρακτήρες, με suspence, με φιλόδοξους φοιτητές που είναι έτοιμοι για όλα, προκειμένου να ξεχωρίσουν και να εξασφαλίσουν μια από τις πολυπόθητες θέσεις εργασίας και με μια καθηγήτρια εγκληματολογίας πανέξυπνη, παθιασμένη, δημιουργική, sexy, απρόβλεπτη και επικίνδυνη. Ένας συνδυασμός που κάνει την υπόθεση της σειράς πιο ενδιαφέρουσα και ιντριγκαδόρικη!

Αυτός ο χαρακτήρας άλλωστε με ενέπνευσε στο να εμβαθύνω στην έννοια του εγκλήματος και να αναρωτηθώ τι κάνει ένα έγκλημα τέλειο; Αμέσως στο μυαλό μου ήρθε ο αδίστακτος και παρανοϊκά ιδιοφυής δολοφόνος Zodiac, ένας από τους πιο επικίνδυνους serial killer όλων των εποχών, που μου έδωσε και την απάντηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Έχουμε ποιος νίκησε στο σημερινό ελληνοτουρκικό "πόλεμο" και με ποιο σκορ!

Ωστόσο όμως ερεύνησα και άλλα τέτοια άλυτα εγκλήματα που αποκλείουν μάλλον για πάντα το γεγονός να βρεθούν κάποια στιγμή οι δολοφόνοι.
Ας δούμε 5 περιπτώσεις!

1. O δολοφόνος του Long Island
Θύματα: 10 (μπορεί και παραπάνω)

Για να πάρεις μια ιδέα για το προφίλ του δολοφόνου εστίασε στο πως δολοφονήθηκε το τελευταίο του θύμα, Shannon Gilbert. Η Shannon ήταν συνοδός πολυτελείας και είχε πάει σε έναν πελάτη στο Long Island, το Δεκέμβριο του 2010. Ο οδηγός της, την άφησε στην διεύθυνση του πελάτη της τα ξημερώματα.

Στο σπίτι όμως που είχε το ραντεβού συνέβη κάτι που την τρόμαξε αρκετά και την ανάγκασε να φύγει. Πήγε στο γειτονικό σπίτι και άρχισε να χτυπάει την πόρτα στις 5 τα ξημερώματα. Ωστόσο η Shannon είχε προλάβει και είχε καλέσει το 911.

Ο γείτονας, που του χτύπησε η Shannon, κάλεσε και αυτός την αστυνομία και τους ενημέρωσε πως η κοπέλα ήταν κρυμμένη πίσω από μια βάρκα και ότι είχε δει έναν ύποπτο άντρα μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο SUV που πιθανότατα ήταν και αυτός που κυνηγούσε και την Shannon.
Ύστερα από λίγο η Shannon εξαφανίστηκε. Οι γονείς της, παρακάλεσαν την αστυνομία να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να την βρει.

Η αστυνομία άρχισε τις έρευνες στην παραλία Gilgo και δεν ήταν προετοιμασμένη για το φρικιαστικό θέαμα που αντίκρισε.
Στην παραλία βρέθηκαν τα πτώματα από ακόμα 4 συνοδούς πολυτελείας, που βρισκόντουσαν σε αγγελίες στο Craigslist. Τα media αποκάλεσαν τον serial killer “The Craigslist Ripper”.

Έξι ακόμα πτώματα βρέθηκαν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2011 και η αστυνομία συμπέρανε πως αυτά τα θύματα προηγήθηκαν από τα προηγούμενα 4 που είχαν βρεθεί λίγους μήνες πριν. Και τα 10 θύματα υπολογιζόταν ότι είχαν δολοφονηθεί από τον ίδιο άνθρωπο, ο οποίος και τώρα ονομάστηκε “The Long beach Killer”.

Μόνο ένα θύμα αναγνωρίστηκε και ήταν η Jessica Taylor, η οποία και βρέθηκε ακρωτηριασμένη και διαμελισμένη.
Η Shannon βρέθηκε το 2011 αλλά η αστυνομία θεώρησε ότι ο θάνατός της δεν συσχετιζόταν με τα υπόλοιπα θύματα άρα ο δολοφόνος της δεν ήταν ο “The Long beach Killer”. Όμως η Shannon ήταν η αφορμή για να βρεθούν τα πτώματα από τις άτυχες κοπέλες.

Ποιος είναι αυτός ο μυστήριος δολοφόνος του Long Island;
Η αστυνομία έχει συνδέσει αυτά τα 10 θύματα με τον συγκεκριμένο δολοφόνο. Από τότε όμως που άρχισε τις έρευνες έχουν γίνει ακόμα 6 δολοφονίες που πιθανότατα να τις έχει κάνει ο Long Island Killer.

Από τι φαίνεται ο δολοφόνος είναι ακόμα κάπου εκεί έξω και συνεχίζει ανενόχλητος να σχεδιάζει και έπειτα να υλοποιεί τις δολοφονίες του.
Το μόνο στοιχείο που έχει η αστυνομία είναι το παρακάτω σκίτσο με την περιγραφή του προσώπου του.

2. West Mesa Murders
Θύματα: 12

Mια γυναίκα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της το 2009 όταν είδε κάτι περίεργο στα σκουπίδια. Κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία και ανακάλυψε ανθρώπινα οστά.

Ύστερα από εξονυχιστική έρευνα ανακάλυψαν 11 γυναικεία πτώματα. Όλες είχαν δολοφονηθεί με τον ίδιο τρόπο και έπειτα είχαν θαφτεί σε ρηχούς τάφους. Οι άτυχες κοπέλες είχαν εξαφανιστεί στο διάστημα 2002-2005 και βρέθηκαν 4 χρόνια μετά.

Ο δολοφόνος πήρε την ονομασία «The Bone Collector» από τον αυτοσχέδιο τάφο που είχε φτιάξει για να θάβει τα θύματά του.

Το Δεκέμβριο του 2010 η αστυνομία παρέλαβε κάποιες φωτογραφίες από κοπέλες που είχαν εξαφανιστεί εκείνο το διάστημα και υπήρχαν υποψίες ότι συνδέονταν με τον δολοφόνο από το West Mesa.
Οι γυναίκες στις φωτογραφίες φαίνονταν να είναι αναίσθητες. Το περίεργο στην όλη υπόθεση ήταν ότι η αστυνομία δεν αποκάλυψε την πηγή της.

Άραγε τις φωτογραφίες τις είχε στείλει ο δολοφόνος ο ίδιος; Μήπως έπαιζε κάποιο παιχνίδι μαζί τους;
Η αστυνομία πάντως φαίνεται να είναι διστακτική στο να απαντήσει αν ο δολοφόνος βρίσκεται μέσα στην φυλακή για κάποιο άλλο έγκλημα, αν είναι νεκρός ή αν βρίσκεται ακόμα κάπου εκεί έξω.

Ποιο από όλα τα ενδεχόμενα να ισχύει τελικά; Σίγουρα όλοι στο Mexico προσεύχονται για τα δυο πρώτα!

3. Smiley Face Killer
Θύματα: 200+

Η αλήθεια είναι πως όταν βλέπεις τον αριθμό των θυμάτων σκέφτεσαι αμέσως πως αν ο δολοφόνος αυτός υπάρχει ακόμα εκεί έξω τότε θα είναι ένας θρύλος.

Το τρομακτικό στην όλη υπόθεση είναι ότι όλα τα θύματα πέθαναν με τον ίδιο τρόπο και προέρχονται από όλα τα μέρη της Αμερικής.
Όμως το ερώτημα είναι ένα ~> Υπάρχει μόνο ένας δολοφόνος ή είναι πολλοί και διαφορετκοί που συνεργάζονται για το ίδιο αποτέλεσμα;

Δυο αστυνομικοί που έχουν αποσυρθεί πια από τη δουλειά πιστεύουν πως δεν γίνεται και τα 200 θύματα να έχουν δολοφονηθεί από άλλους και όχι από έναν, Επίσης δεν είναι τυχαίες και οι επιλογές των θυμάτων, όπου και είναι όλοι δημοφιλείς, καλοί μαθητές και ασχολούνται με τα sport.

40 πνιγμοί έχουν συνδεθεί μεταξύ τους σε 25 πόλεις, σε 10 διαφορετικές πολιτείες της Αμερικής.
Περαιτέρω έρευνες έχουν φέρει στο φως και άλλο ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση. Δίπλα σε όλα τα θύματα έχει βρεθεί ένα σκίτσο με ένα πρόσωπο που γελάει.
Επίσης οι δολοφόνοι άφηναν δίπλα σε κάθε θύμα και ένα στοιχείο όπου θα τους οδηγούσε στο επόμενο θύμα.

Η λέξη “Sinsinawa” βρέθηκε γραμμένο σε έναν τοίχο δίπλα από το άτυχο κορμί ενός από τα 200 θύματα. Εβδομάδες αργότερα, άλλο ένα πτώμα βρέθηκε σε αυτή την τοποθεσία (Sinsinawa).

Για ποιο λόγο όμως ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι άφηναν τέτοια διευκρινιστικά στοιχεία; Άραγε η αστυνομία θα μπορέσει να εξιχνιάσει ποτέ κάποιον από τους δολοφόνους;
Μπορεί κάτι τέτοιο όμως να είναι και ακατόρθωτο διότι δεν υπάρχει ως τώρα κανένα στοιχείο και ακόμα και οι ιατροδικαστές σεν μπορούν να βοηθήσουν. Οπότε και παραμένει ένα άλυτο μυστήριο, μέχρι να γίνει κάποιο λάθος.

4. Highway Serial Killer
Θύματα: 450+

Παρατήρησε την παραπάνω εικόνα και δες τις κόκκινες κουκκίδες. Όπου βλέπεις κουκκίδα υποδηλώνει και ένα θύμα από τον “Highway Serial Killer” και το χειρότερο; Ο αριθμός αυτός όσο πάει και αυξάνεται.
Το FBI έχει δηλώσει πως δεν υπάρχει μόνο ένας δολοφόνος αλλά ένα δίκτυο δολοφόνων που συνεργάζεται και χρησιμοποιούν την οδική αρτηρία για να δολοφονούν και να φεύγουν.
Το προφίλ των δολοφόνων σκιαγραφεί ανθρώπους που βρίσκονται όλη την ώρα στον δρόμο ή που ταξιδεύουν συχνά λόγω της δουλειάς τους. Πράγμα που υποδηλώνει πως δεν μένουν σε ένα μέρος για πολύ καιρό και αυτό το κάνει ανέφικτο στο να τους πιάσουν.

Τα περισσότερα θύματα είναι ιερόδουλες ή χρήστες ναρκωτικών που αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο να παρατηρήσει κάποιος ότι λείπουν.
Υπάρχει ένας συγκεκριμένος δρόμος όπου έχουν σημειωθεί πολλές δολοφονίες και έχει ονομαστεί «highway of tears».

Ανάμεσα στο διάστημα 1969-2006 και σε ακτίνα 500 χιλιομέτρων από τον Highway 16 έχουν σημειωθεί ότι έχουν δολοφονηθεί 16 γυναίκες, αριθμός που υποδηλώνει τα θύματα που έχουν βρεθεί. Διότι πάνω από 43 οικογένειες υποστηρίζουν πως έχουν χάσει ένα μέλος από την οικογένειά τους σε αυτό το δρόμο.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει ποτέ να ανακαλύψει ποιοι είναι οι δολοφόνοι των κοριτσιών.
Πάντως αυτό που συνιστά είναι να μην κάνεις ωτοστόπ σε αυτόν τον δρόμο διότι δεν ξέρεις σε ποιο αμάξι μπαίνεις και που αποσκοπεί ο οδηγός.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και από τι φαίνεται δεν πρόκειται να εξιχνιαστεί και εύκολα.

5. The Jennings Murders
Θύματα: 8

Σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Jennings Louisiana 8 γυναικεία πτώματα βρέθηκαν ανάμεσα στην περίοδο 2005-2009. Οι κάτοικοι αναρωτιούνται ποιος θα μπορούσε να διαπράξει αυτά τα εγκλήματα.
Τα πτώματα βρέθηκαν σε διάφορους δρόμους και κανάλια.

Το περίεργο στην υπόθεση ήταν ότι αυτές οι 8 κοπέλες είχαν σχέση μεταξύ τους. Μερικές είχαν κάποια συγγένεια μεταξύ τους, άλλες ήταν απλά φίλες και όλες ήταν ιερόδουλες και έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Μερικά από τα θύματα είχαν την προαίσθημα ότι θα δολοφονηθούν και είχαν προλάβει να μιλήσουν σε κάποιον δικό τους.
Η Necole Guillory είχε προειδοποιήσει τη μητέρα της να μην της ετοιμάσει τούρτα για τα γενέθλιά της γιατί δεν θα ήταν ζωντανή μέχρι τότε. Είχε προνοήσει να προστατέψει τα 4 παιδιά της όπου και τα άφησε σε κάποιους συγγενείς της και είχε πει στη μητέρα της ότι δεν μπορεί να της αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες γιατί θα έμπαινε σε κίνδυνο και αυτή.

Ένα άλλο θύμα η Laconia “Muggy” Brown είχε πει στην αδελφή της ότι βοηθούσε έναν αστυνομικό στο να διαλευκάνει μια υπόθεση και της είχε προσφέρει χρήματα για τις πληροφορίες που θα έβρισκε. Μετά από λίγο καιρό η κοπέλα βρέθηκε δολοφονημένη.

Άρα πρόκειται για κάποιον serial killer που σκοτώνει νέες κοπέλες για πλάκα ή για κάποιον διεφθαρμένο αστυνομικό που προστατεύεται από το σύστημα και δεν πρόκειται να αποκαλυφτεί και ποτέ;

Ερωτήματα που υποδηλώνουν πως και αυτό θα παραμείνει ένα άλυτο μυστήριο και ο δολοφόνος δεν πρόκειται να αποκαλυφτεί ποτέ…ειδικότερα αν προέρχεται από την βάση από που μπορεί να λυθεί μια τέτοια υπόθεση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share