Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 36χρονης μητέρας! Τραγικές φιγούρες τα τέσσερα παιδιά της

13 Μαΐου 2017 14:40
Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 36χρονης μητέρας! Τραγικές φιγούρες τα τέσσερα παιδιά της

To τελευταίο αντίο σήμερα στην 36χρονη μητέρα 4 παιδιών που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο ειδικευόμενο αγγειοχειρουργό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και την πέταξε σε ρέμα στη Χαλκιδική.

Η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι. Φίλοι και στενοί συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην 36χρονη μεσίτρια στα Αλώνια Πιερίας. Βαθιά θλίψη και ανείπωτος πόνος για τον σύζυγο και τα παιδιά της άτυχης Ντιάνας, που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Τραγική φιγούρα η μητέρα της που εμφανίστηκε υποβασταζόμενη. Ζητάει και εκείνη να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δολοφόνος του παιδιού της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Μεγάλη ανατροπή στο αγώνισμα της Κυριακής! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και ποιος παίκτης μένει εκτός;

Κανείς από τους συγγενείς της δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ντιάνα πήγε για μια μικροεπέμβαση στα πόδια της και έχασε τόσο άδικα τη ζωή της. Μα ακόμα περισσότερο, αυτό που θέλουν να μάθουν είναι το "γιατί" και κυρίως, το ποιος έκοψε το νήμα της ζωής της.

Ο αγγειοχειρούργος μετά την απολογία του όπου αρνηθηκε τα πάντα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της άτυχης γυναίκας. Όπως ανέφερε σχετικά στο Πρώτο Θέμα η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου: «Αναμένουμε να δούμε τον ποσοτικό προσδιορισμό της ουσίας. Βρήκαμε την ουσία, είναι ένα αναισθητικό βραχείας δράσης. Περιμένουμε να δούμε αν ο ποσοτικός προσδιορισμός είναι σε τοξικά, θανατηφόρα επίπεδα ή όχι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πριν 6 χρόνια ζύγιζε 200 κιλά και το στήθος του κρεμόταν μέχρι τη μέση. Όταν δείτε πως είναι σήμερα θα μείνετε άφωνοι (photos)

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να βρέθηκε dna της 36χρονης μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του γιατρού. Τα αποτελέσματα από το dna αναμένεται να βγουν τις επόμενες μέρες, καθώς στα εγκληματολογικά εργαστήρια επιχειρούν να εξακριβώσουν αν ταυτίζεται με βιολογικό υλικό ή με αίμα.

Υπενθυμίζεται πως ο γιατρός, την ημέρα της εξαφάνισης, έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες . Όταν τον ρώτησε η ανακρίτρια για ποιο λόγο το έκανε, εκείνος δήλωσε: «Συνηθίζω να καθαρίζω το σπίτι και το αυτοκίνητο πολύ συχνά, μπορεί και πάνω από μία φορά την εβδομάδα, είμαι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα».

Πηγή: thepressroom.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share