Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λέσβος: Στην φυλακή ο πατέρας που βίαζε την 13χρονη κόρη του! Το χρονικό της υπόθεσης

12 Μαΐου 2017 12:31
Λέσβος: Στην φυλακή ο πατέρας που βίαζε την 13χρονη κόρη του! Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 38χρονος πατέρας κρίθηκε προφυλακιστέος. Κεντρικό θέμα συζήτησης στο νησί, ο εφιάλτης του 13χρονου παιδιού...

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες για να απολογηθεί ο 38χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε επί δύο χρόνια τη 13χρονη κόρη του. Μετά την απολογία του και με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε η προφυλάκιση του μέχρι να οριστεί το δικαστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Τώρα πυροβολισμοί στο Εφετείο! Τι ακριβώς συμβαίνει; (video)

Το χρονικό της υπόθεσης
Το όλο θέμα ήρθε στο φως, προχθες Τετάρτη, όταν η μητέρα της 13χρονης προέβη σε σχετική καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. 'Αμεσα, ο καταγγελλόμενος εντοπίστηκε και προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου όπου και παραμένει, έως της έκδοσης του εντάλματος σύλληψής του. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, το παιδί φέρεται να βίωνε τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης για περισσότερο από δύο χρόνια. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η κακή ψυχολογική κατάσταση του παιδιού μαζί με τη συμπεριφορά της προκάλεσαν την ανησυχία των εκπαιδευτικών στο σχολείο, όπου φοιτούσε κι έτσι ξεκίνησε να ξεδιπλώνεται το μαρτύριο, το οποίο η 13χρονη ζούσε.

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης, οικονομικός μετανάστης από την Αλβανία στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές πριν από μερικά χρόνια, κατηγορούμενος για υπόθεση κακοποίησης, αλλά τότε είχε αθωωθεί. Με τη γυναίκα του και τα πέντε παιδιά τους ζουν σε χωριό κοντά στην πόλη της Μυτιλήνης.

Πηγή: lesvospost.com

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share