Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Άγριο λιντσάρισμα στον πατέρα που βίαζε την 14χρονη κόρη του! (video)

10 Μαΐου 2017 14:42
Ηράκλειο: Άγριο λιντσάρισμα στον πατέρα που βίαζε την 14χρονη κόρη του! (video)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου σήμερα το πρωί όταν οργισμένο πλήθος άρχισε να βρίζει, να χτυπά και να καταριέται τον 47χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι επί μήνες βίαζε την 14χρονη κόρη του.

Όπως αναφέρει το neakriti ο 47χρονος, ο οποίος αρνείται τα πάντα, είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή. Στα δικαστήρια όμως τον περίμεναν οργισμένοι οι συγγενείς της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας της κόρης του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Μεγάλη ανατροπή σήμερα στην αποχώρηση! Άλλον περιμένουμε και άλλος θα φύγει;

«Κτήνος, δολοφόνε, κατέστρεψε το παιδί», του φώναζαν, ενώ κάποιοι απειλούσαν να τον σκοτώσουν.

Κάποιοι μάλιστα είχαν τέτοιο μένος εναντίον του που κατάφεραν να τον χτυπήσουν παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να τον προστατεύσουν.

Η υπόθεση έχει σοκάρει ολόκληρη την Κρήτη, καθώς το ίδιο το κορίτσι πήγε στην ασφάλεια Ηρακλείου και κατήγγειλε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά τους τελευταίους μήνες.

Ο 47χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η κίνηση ματ των Διασήμων που έφερε την μεγάλη ανατροπή! Τα νεύρα, η ένταση, το ξεχωριστό έπαθλο και ένας Ντάνος να "γυαλίζει" το μάτι του (videos)

Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την απόφαση των γονιών της να χωρίσουν, η μικρή έμενε με τον πατέρα της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr!

Πηγή: neakriti.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share