Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άγρια βεντέτα στην Κρήτη: Σκότωσε τον ξάδελφό του για τα κτήματα! (photos)

10 Απριλίου 2017 09:28
Άγρια βεντέτα στην Κρήτη: Σκότωσε τον ξάδελφό του για τα κτήματα! (photos)

"Παγωμένη" είναι η Κρήτη μετά το άγριο έγκλημα που συνέβη χτες (09.04.2017). Δυο ξαδέλφια τσακώθηκαν και ο ένας πυροβόλησε και σκότωσε τον άλλον καθώς είχαν κτηματικές διαφορές. Ο δράστης αναζητείται ενώ ήδη έχει ξεκινήσει βεντέτα, με τους συγγενείς του θύματος να "διψάνε" για εκδίκηση.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όταν τα δύο ξαδέρφια ξεκίνησαν να τ6σακώνονται για τα κτήματα. Τα αίματα κάποια στιγμή άναψαν και ο 45χρονος δράστης πυροβόλησε δύο φορές στο στήθος τον 24χρονο ξάδελφο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για την Μεγάλη Εβδομάδα (10-16/04)!

Λίγο αργότερα έγινε καπνός ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας των Ανωγείων με τους γιατρούς να κρίνουν την απαραίτητη μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ωστόσο ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί η αστυνομία η οποία ήδη έχει ξεκινήσει τις έρευνες ενώ ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες του τραυματισμού του νεαρού άνδρα αλλά και το πόσα άτομα εμπλέκονται στο συμβάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Εκτός παιχνιδιού ο Τανιμανίδης! Η συμφιλίωση με την Παπαδοπούλου και η έκρηξη με τον Αγγελόπουλο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει σπεύσει στα Ανώγεια αλλά και στο Βενιζέλειο προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια ή πράξεις αντεκδίκησης. Λίγη ώρα μετά το αιματηρό συμβάν πληροφορίες αναφέρουν ότι άτομα από το περιβάλλον του θύματος προκάλεσαν επεισόδια έξω από το σπίτι του δράστη.

Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Βενιζέλειο όπου έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί συγγενείς του θύματος και εκφράζονται φόβοι για νέα επεισόδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τοp 10: Οι ομορφότερες εκκλησίες της Αθήνας για μια αξέχαστη Μεγάλη Εβδομάδα!

Πηγή: cretapost.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share