Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στον εισαγγελέα η φόνισσα: Πώς εμφανίστηκε η δολοφόνος του Κορωπίου

5 Αυγούστου 2016
Στον εισαγγελέα η φόνισσα: Πώς εμφανίστηκε η δολοφόνος του Κορωπίου

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η 25χρονη η οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, καθώς στο πρόσωπο της έβλεπε τον ερωτικό της αντίζηλο.

Χωρίς να πει τίποτα στους δημοσιογράφους που την περίμεναν η νεαρή γυναίκα πέρασε την πόρτα του κτηρίου της Ευελπίδων προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το τι ήταν αυτό που την οδήγησε στο φονικό με θύμα την 35χρονη πρώην σύζυγό του σημερινού συντρόφου της.

Η φόνισσα του Κορωπίου αναμένεται και σήμερα να τηρήσει τη στάση που εξέφρασε στις δηλώσεις της στο protothema.gr την Πέμπτη όταν δήλωνε μετανιωμένη για την πράξη της και ζητούσε συγγνώμη από τα τέσσερα παιδιά, τα δύο που η ίδια απέκτησε με τον 41χρονο σύντροφό της και τα δύο που είχε ο άνδρας το 35χρονο θύμα.

Αντιμετωπίζοντας πλέον την κατηγορία της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση, η 25χρονη είπε για το μοιραίο βράδυ στο protothema.gr: «Πέρασα από το συνεργείο του άντρα μου. Δεν τον βρήκα εκεί και πήγα στο σπίτι της. Λογομαχήσαμε άσχημα. Για το Γιάννη. Δεν ξέρω αν ο άντρας μου είχε επιστρέψει σ' αυτή. Μου είπε όμως, πάρα πολλά λόγια, για τα παιδιά μου και τους γονείς μου και θόλωσα. Δεν ήξερα τί έκανα. Ζητώ συγγνώμη απ΄ την οικογένειά μου που τους έφερα σε δύσκολη θέση, απ' τα παιδιά μου και από τα άλλα παιδιά, γιατί αυτά έχουν μεγάλο πρόβλημα. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τί έκανα. Αυτή τη στιγμή το ζω σαν όνειρο. Είχα θολώσει και δεν ήξερα τί έκανα».

Τα καλύτερα της ημέρας:

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι δύο μάγειρες που διεκδικούν την θέση του Καλλίδη! Ποιον προτιμάτε;

“Θα τους σκοτώσω όλους και θα αυτοκτονήσω”! Όλες οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το άγριο φονικό στο Κορωπί!

Το Ανέκδοτο της Ημέρας: Ένας πάππους πάει σε οίκο ανοχής

Θλίψη : Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Πάθαμε σοκ! Αυτό το κορμί ανήκει σε γνωστή παρουσιάστρια; Αρετουσάριστες φωτογραφίες!

Δείτε ακόμη στο AthensMagazine.gr:

Από τον Πειραιά μέχρι τη Γλυφάδα: Οι καλύτερες επιλογές για καφέ, φαγητό και ποτό στην παραλιακή πλευρά της πόλης!

Ηλεκτροσόκ: Πότε και πόσο θα αυξηθούν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ

Τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: ΙΧ που οδηγούσε 18χρονος έπεσε σε στάση λεωφορείου - Μια νεκρή και δύο τραυματίες

“Η Ρία θυσιάστηκε για μένα. Πηγαίνω στον τάφο της και...": Μετά από καιρό ο σύντροφος της άτυχης Ρίας σπάει την σιωπή του!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share