Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

“Θα τους σκοτώσω όλους και θα αυτοκτονήσω”! Όλες οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το άγριο φονικό στο Κορωπί!

5 Αυγούστου 2016
“Θα τους σκοτώσω όλους και θα αυτοκτονήσω”! Όλες οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το άγριο φονικό στο Κορωπί!

Μια στυγερή δολοφονία με πέντε μαχαιριές λόγω ερωτικής αντιζηλίας, αλλά και ένα παρολίγον μακελειό Κορωπί συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα.

Η 26χρονη νυν σύντροφος του 45χρονου άνδρα δολοφόνησε άγρια με πέντε μαχαιριές την πρώην σύζυγό του και εκείνος πήρε μια καραμπίνα και θέλησε στη συνέχεια να σκοτώσει τον πατέρα της καθ' ομολογία δολοφόνου και όποιον ήταν κοντά του.
Πυροβόλησε, τραυματίζοντας ελαφρά δυο άτομα και στη συνέχεια διέφυγε οπλισμένος μέχρι να καταφέρουν να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί βάζοντας τέλος στο πρωτοφανές θρίλερ σχεδόν 24 ωρών.
Η 26χρονη γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά με τον 45χρονο μετά το στυγερό έγκλημα δηλώνει μετανιωμένη. Θόλωσα, λέει, και ζητά συγνώμη.

Το τραγικό είναι πως όπως περιγράφει η αδελφή του συντρόφου της το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια των δυο ανήλικων παιδιών του θύματος.
Μάλιστα όπως λένε συγγενείς του 45χρονου η 26χρονη δολοφόνος είχε επιδείξει όχι μόνο τον τελευταίο καιρό αλλά επί αρκετά χρόνια επιθετική συμπεριφορά. Είχε, λένε, απειλήσει ακόμη και τη ζωή του ίδιου της του παιδιού.
Κανείς ωστόσο δεν περίμενε το τόσο στυγερό έγκλημα το βράδυ της Τετάρτης, όταν πήρε ένα μαχαίρι και χτύπησε πέντε φορές την πρώην σύζυγο του συντρόφου της την οποία κατηγορούσε ότι διατηρεί σχέσεις μαζί του.

Το τραγικό είναι ότι ο σύντροφός της μετά τη στυγερή δολοφονία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr είχε προαναγγείλει στους αστυνομικούς το τι θα επακολουθήσει.
Θα τους σκοτώσω όλους και ύστερα θα αυτοκτονήσω, είχε πει λίγα λεπτά μετά το έγκλημα. Προσπάθησε να το κάνει μερικές ώρες μετά, όταν πήρε μια καραμπίνα και εισέβαλε στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης. Πυροβόλησε σχεδόν στα τυφλά τραυματίζοντας τον άνδρα και τη σύντροφό του, ευτυχώς ελαφρά.
Στη συνέχεια διέφυγε οπλισμένος, όμως ευτυχώς οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον έπεισαν να παραδοθεί.

Σήμερα τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του θα βρεθούν στα δικαστήρια για να παρουσιαστούν στον εισαγγελέα και τον ανακριτή αντίστοιχα για να απολογηθούν.

Τα καλύτερα της ημέρας:

"Γι αυτό την έσφαξα με το κουζινομάχαιρο"! Σοκάρει η ομολογία της φόνισσας του Κορωπίου!

Μας τρέλανε η Ryanair: Δείτε σε ποιο νησί μας ταξιδεύει μέσα Αυγούστου με λιγότερα από 10€!

Ένας... κρυστάλλινος θησαυρός κρυμμένος στα Δωδεκάνησα: Το μικρό νησάκι με τις απίστευτες ομορφιές! (PHOTOS)

Θλίψη: Πέθανε γνωστή και αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός!

"Ξέρω ότι θα πεθάνω το πολύ μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια": Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός - Η άνιση μάχη με τον καρκίνο

Δείτε ακόμη στο AthensMagaizne.gr:

Baby Boom! Έγκυος πασίγνωστη τραγουδίστρια στα 47 της χρόνια!

Ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα! Το μωρό που ολοκληρώνει την ευτυχία της!

Απίστευτο: Ποιον πασίγνωστο ηθοποιό τσάκωσαν οι παπαράτσι ολόγυμνο σε παραλία; (PHOTOS)

Φρικτό έγκλημα στο Κορωπί: Έσφαξε τη γυναίκα του!

Θα σου σώσει τη ζωή: Πώς να κοιμηθείς «σαν πουλάκι» όταν έχει αφόρητη ζέστη!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share