Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βραχάτι: "Πάγωσαν" με την περιουσία του παιδοκτόνου! Τι είχε στην κατοχή του ο 85χρονος;

22 Ιουνίου 2016
Βραχάτι:

Ένα 24ωρο έχει περάσει από την οικογενειακή τραγωδία στο Βραχάτι Κορινθίας και ακόμα η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έγιναν το πρωί της Τρίτης στη μονοκατοικία του 85χρονου πρώην ιπτάμενου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας και πιλότου της Ολυμπιακής.

Στο Βραχάτι, έξω από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη του δράματος τα αυτοκίνητα των ντόπιων περνούν και χαμηλώνουν ταχύτητα προκειμένου να ρίξουν μια ματιά στην αυλή όπου εντοπίστηκε νεκρός ο πατέρας που σκότωσε το ίδιο του παιδί και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.



Όπως ανέφερε στο ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στο κομοδίνο του σπιτιού του ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας προτίμησε να... θυσιάσει τον γιο και τη ζωή του προκειμένου να μην αρρωστήσει από τη στενοχώρια του ο μικρότερος γιος του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ήταν 40 χρόνια στην πολεμική αεροπορία και 20 χρόνια δούλευε στην Ολυμπιακή».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της korinthiannews.gr πρόκειται για τον 85χρονο πατέρα Ν. Σταμένα και τον 49χρονο γιο Στ. Σταμένα.

Όπως τόνισν στο notosnet κάτοικοι του χωριού ο παιδοκτόνος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ειχε όγκο στο κεφάλι, ενώ και ο γιός του ο Σταμάτης που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του πατέρα του έπασχε απο ψυχολογικά προβλήματα.



Ο αδερφός του θύματος, ο μόνος επιζών της οικογένειας, διαμένει στην Εκάλη (σπίτι της οικογένειας) και συντηρειτο απο την περιουσία του πατέρα του. Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, ο άτυχος γιός χαλούσε την ημέρα 50-100 ευρω, καθώς η οικογένια είχε καταθέσεις χιλιάδων ευρώ.

Ο παιδοκτόνος έχασε τη γυναίκα του πρίν απο μερικά χρόνια από καρκίνο.

Την περιουσία την απέκτησαν απο τον πεθερό του παιδοκτόνου ο οποίος ήταν γενικός αντιπρόσωπος στην γαλακτοβιομηχανία ΑΣΤΥ στην Πελοπόννησο.

Ωστόσο συγγενείς του 85χρονου και του 49χρονου γιου του σπεύδουν να διαψεύσουν τα πάντα.

«Το τι έχει συμβεί μέσα σε ένα σπίτι, όσο θλιβερό, όσο άσχημο και να είναι δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, γιατί τη… ζημιά αυτή τη στιγμή τη φορτώνομαι εγώ», λέει ο 43χρονος γιος του παιδοκτόνου και αυτόχειρα, ο οποίος δεν είχε την παραμικρή υποψία ότι ο πατέρας του θα έγραφε τον επίλογο αυτού του οικογενειακού δράματος με αίμα.


«Μη πιστεύετε ότι αν έφτασε ο πατέρας μου σε αυτό το σημείο το έκανε ελαφρά τη καρδία. Δεν σκοτώνει κανείς το παιδί του έτσι για πλάκα. Προφανώς αν μου έλεγε κάτι θα τον εμπόδιζα, θα κατέβαινα κάτω. Μου το άφησε να το διαβάσω την άλλη ημέρα», λέει τονίζοντας παράλληλα πως ο πατέρας του μπορεί να είχε σοβαρά προβλήματα υγείας όμως δεν ήταν ψυχοπαθής.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κίνδυνος - θάνατος: Δείτε γιατί απαγορεύεται να ανοίγετε το air condition του αυτοκινήτου όταν βάζετε μπροστά την μηχανή!



Ρεπόρτερ του Alpha τσαμπουκαλεύεται ιδιοκτήτη καντίνας στην Ακρόπολη και τον ξεφτιλίζει μπροστά στους τουρίστες για τις ακριβές τιμές (VIDEO)


Απίστευτη αποκάλυψη! Η Πάνια έπιασε στα πράσα τον Καρβέλα με τραγουδίστρια




Τρέξτε να προλάβετε: Η Aegean μοιράζει θέσεις εργασίας! Κάντε αίτηση με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share