Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Η μεγάλη απόφαση της οικογένειας του μικρού Τάσου! Τι θα πράξει μέσα στις επόμενες ώρες;

16 Ιουνίου 2016
Η μεγάλη απόφαση της οικογένειας του μικρού Τάσου! Τι θα πράξει μέσα στις επόμενες ώρες;

Σοκαρισμένοι και οργισμένοι παραμένουν οι συγγενείς και οι συγχωριανοί του μικρού Τάσου, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια από τον συνομήλικο φίλο του, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Η απόφαση των δικαστικών αρχών να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ανήλικος δράστης της δολοφονίας έχει αναστατώσει την οικογένεια του άτυχου παιδιού, ενώ την οργή της έχουν προκαλέσει και οι ισχυρισμοί του δράστη περί bullying.

Σε νέες του δηλώσεις ο θείος του Τάσου, Αντώνης Ευσταθιάδης, ξέσπασε και σχολιάζοντας την δικαστική απόφαση είπε: «Το δικό μας το παιδί είναι στο χώμα και το άλλο είναι ελεύθερο και να έρθει εδώ τι θα το κάνουμε; Θα γίνουμε κι εμείς δολοφόνοι;».

«Είναι δίκαιο πράγμα; Υπάρχει και θεός και βλέπει», είπε ακόμη, αδυνατώντας να πιστέψει πως ο δράστης της δολοφονίας κυκλοφορεί ελεύθερος.

Στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια του 14χρονου θύματος σχεδιάζει να κινηθεί νομικά εναντίον της οικογένειας του συνομηλίκου του, ενώ, έχει ζητήσει να γίνει αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δυστυχώς: Επιβεβαιώθηκε αυτό που έτρεμαν οι Αρχές στην δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου!



Ξεχάστε την Αθηνά Οικονομάκου όπως την θυμάστε – Έγινε κατάξανθη! (PHOTO)



Συγκλονίζει η μάνα των διδύμων που έχασαν την ζωή τους στην Κύπρο: «Δοξάζω σε, Θεέ μου, που δεν τους άκουσα να πεθαίνουν»



Η απίστευτη εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου: «Δεν άντεχα που έτρωγα ξύλο….»

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share