Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Έκλεισα δύο σπίτια"! Το σπαρακτικό ξέσπασμα του πατέρα του δολοφόνου του 14χρονου Τάσου

14 Ιουνίου 2016

​Για πρώτη φορά μετά την ομολογία του 14χρονου ότι έσφαξε τον συνομήλικο φίλο του Τάσο στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, ο πατέρας του δράστη «σπάει» τη σιωπή του και μιλά για το φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Έκλεισα δύο σπίτια δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό» ανέφερε στο protothema.gr, ενώ στο ερώτημα τι ήταν αυτό που έκανε το παιδί του να τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι στην καρωτίδα τον φίλο του, ο πατέρας του 14χρονουψέλλισε «δεν μου είχε πει ποτέ ότι είχε πρόβλημα… κάτι είχε αλλά τα κράταγε μέσα του».

«Με την οικογένεια ήμασταν φίλοι, τώρα τι έγινε και από εκεί και μετά… παιδιά, παιδιά ήταν αυτά, δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο δικός μου», πρόσθεσε.

Ο παππούς του, του έλεγε «ό,τι σε ενοχλεί, το σκοτώνεις»

Την ίδια ώρα ανατριχίλα προκαλούν τα λεγόμενα συγγενή του 14χρονου ότι ο παππούς του, τον παρότρυνε να προβαίνει σε πράξεις που δεν ταίριαζαν με την ηλικία του.

«Μακάρι να μπορούσα να πω κάτι καλό για αυτό το παιδί αλλά δεν μπορώ. Πρέπει να πω την αλήθεια. Έσφαξε τον Τάσο σαν να ήταν ζώο. Ο παππούς του τού έλεγε "ό,τι σε ενοχλεί και δεν σου αρέσει να το σκοτώνεις". Γαλουχήθηκε με αυτό τον άσχημο τρόπο», τόνισε.

«Είμαστε συγγενείς δεύτερου βαθμού και με πονάει η κατάληξη αυτού του παιδιού. Του έλεγε ο παππούς σφάξε τη κότα, σκότωσε το σκύλο για να γίνεις άντρας. Ήταν λάθος αυτό που έκανε ο παππούς. Κυκλοφορούσε στο σχολείο με σουγιά. Ένα τέτοιο παιδί δεν το κοροϊδεύεις, το φοβάσαι, και εμένα το παρουσιαστικό του με τρόμαζε πολύ παρόλο που είναι μόνο 14 ετών. Αν περνούσε ένα σκυλάκι έξω από το σπίτι του, το σκότωνε. Δεν ήταν φυσιολογικό παιδί κάτι του έφταιγε και ξεσπούσε με αυτό το τρόπο. Οι γονείς όφειλαν να είχαν δει το πρόβλημα του», είπε καταλήγοντας.

Υπενθυμίζεται ότι, η μητέρα ενός 14χρονου συμμαθητή του δράστη, η κα Τζούτζου, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» αποκάλυψε ότι ο ανήλικος είχε συχνά επιθετική συμπεριφορά.

«Μια μέρα στο σχόλασμα έφευγε ο γιος μου με την παρέα του και από πίσω του έτρεξε ο ανήλικος φερόμενος ως δράστης και το έριξε κάτω. Τραυματίστηκε ο γιος μου. Πήγα στη διευθύντρια και ανέφερα το γεγονός και πήρε αποβολή. Είχαν καλέσει τον πατέρα του και του έκαναν συστάσεις», υπογράμμισε η κα Τζούτζου.

«Οπλοφορούσε, δεν ξέρω με τι όπλο. Μπορεί να ήταν αεροβόλο. Όταν το ανέφερα στη διευθύντρια, μου είπε ότι μέσα στην τάξη βρήκε σκάγια» πρόσθεσε για τον ανήλικο που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τον φίλο του.

«Όλα ξεκινούν μέσα από το σπίτι», είπε η γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι «τον είχε γαλουχήσει ο πατέρας του. Τον έβαζε να σφάζει κότες, κουνέλια, ήθελε να τον κάνει άνδρα».

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 14χρονος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 14χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε με μαχαίρι τον συμμαθητή του, Τάσο, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δράστης θα πρέπει να παρακολουθείται από ειδικούς ψυχολόγους, ενώ του απαγορεύτηκε η μετάβαση και η παραμονή του στο χωριό όπου διέμενε, στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Στους περιοριστικούς όρους περιλαμβάνεται και η ανάθεση υπεύθυνης επιμέλειας στους γονείς.

Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, στους ανήλικους κάτω των 15 ετών δεν επιβάλλεται το μέτρο της προσωρινής κράτησης αλλά και όταν η υπόθεση τους οδηγηθεί στο ακροατήριο δεν προβλέπεται ο εγκλεισμός τους σε κατάστημα κράτησης νέων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Σκορδά έβαλε μίνι και άνοιξε τα πόδια της στην κάμερα! Έξαλλος ο Λιάγκας... (VIDEO)



Ελεύθερος ο 14χρονος που δολοφόνησε τον συνομήλικό του Τάσο στην Θεσσαλονίκη!





Αποκάλυψη: Ο υπολογιστής μίλησε! Τι έψαχνε η Αγραφιώτου στο διαδίκτυο λίγο πριν την δολοφονία της;



Μετά την κηδεία του άντρα της, γύρισε σπίτι και άνοιξε τον υπολογιστή. Όταν διάβασε τα mail της, λιποθύμησε από αυτό που είδε

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share