Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις! Γνώριζε τον δολοφόνο του ο 20χρονος! Όλα δείχνουν πως..

18 Μαΐου 2016
Ραγδαίες εξελίξεις! Γνώριζε τον δολοφόνο του ο 20χρονος! Όλα δείχνουν πως..

Άλυτο μυστήριο παραμένει για την Αστυνομία η εν ψυχρώ δολοφονία (με τρεις σφαίρες) του 20χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερευνητές της Ασφάλειας που προσπαθούν να εξιχνιάσουν το έγκλημα, συμπεραίνουν ότι ο νεαρός γνώριζε τον ή τους δολοφόνους του.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Όπως αναφέρει η Espresso, πιθανότατα, συναντήθηκαν αρχικά σε άλλο σημείο και στη συνέχεια κατέληξαν μαζί στο σημείο όπου τον σκότωσαν, καθώς από την επιτόπια έρευνα βρέθηκαν ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι ο 20χρονος ακολούθησε οικειοθελώς τους δράστες και δεν ήταν καθόλου υποψιασμένος για το τι επρόκειτο να συμβεί. Άλλωστε, στη σορό δεν βρέθηκαν μώλωπες ή σημάδια πάλης, που να δείχνουν ότι ο 20χρονος αντιστάθηκε και ήρθε στα χέρια με τον δολοφόνο.

Ο δολοφόνος φαίνεται ότι τον αιφνιδίασε, πυροβολώντας τον πισώπλατα, σχεδόν εξ επαφής αρχικά στο κεφάλι, όπου του προκάλεσε το διαμπερές τραύμα στον κρόταφο, το οποίο είναι και το θανατηφόρο.

Στη συνέχεια όμως, με το ίδιο κυνηγετικό όπλο, τον πυροβόλησε εκ νέου, πάντα σχεδόν εξ επαφής, τόσο στον θώρακα, όσο και στην κοιλιακή χώρα.

Πηγη: Εφημερίδα Espresso

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θρήνος για τον Δήμαρχο του Βύρωνα: Πέθανε ο γιος του Κωνσταντίνος!



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Δείτε τι μας περιμένει τις επόμενες ώρες!



Χαμός στο Parole! Έξω φρενών η Αννίτα Πάνια σηκώθηκε και έφυγε από το πλατό!




Τεράστια προσοχή! Στάση εργασίας στα ΜΜΜ της Αθήνας! Ποια και για ποιες ώρες δεν θα κινηθούν;


 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share