Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη 39χρονος παιδόφιλος για ασέλγεια σε ανήλικο: Έδινε λεφτά και κάνναβη σε παιδάκι!

16 Μαΐου 2016
Συνελήφθη 39χρονος παιδόφιλος για ασέλγεια σε ανήλικο: Έδινε λεφτά και κάνναβη σε παιδάκι!

Τη σύλληψη ενός 39χρονου παιδόφιλου, που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για αποπλάνηση και ασέλγεια σε ανήλικο, καθώς και την εξιχνίαση ορισμένων ακόμη υποθέσεων, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος- είχε κατηγορηθεί το 2012 και το 2014, για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας- συνελήφθη, σε περιοχή της Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ο δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε παρασύρει κατ΄ επανάληψη τα δύο τελευταία χρόνια το ανήλικο αγόρι, προσφέροντάς του μικρά χρηματικά ποσά, ενώ του είχε χορηγήσει και κάνναβη.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 39χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από 500 κενές καρτέλες φαρμακευτικών σκευασμάτων, ποσότητα ναρκωτικών δισκίων και κάνναβης, 2 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και 202 ψηφιακοί, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Παράλληλα, εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από οικίες της Βορειοανατολικής Αττικής, με τις περισσότερες να έχουν γίνει στην περιοχή του Ψυχικού. Η αστυνομία συνέλαβε δύο Αλβανούς, ηλικίας 33 και 40 ετών, ενώ αναζητείται και ένας ομοεθνής συνεργός του. Από τη μέχρι τώρα έρευνα εξακριβώθηκε ότι οι δράστες είχαν διαπράξει 62 κλοπές, ενώ το οικονομικό όφελος που αποκόμισαν εκτιμάται ότι υπερβαίνει το ποσό των 5000.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, που έχουν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει επίσης και μια ακόμη εγκληματική ομάδα, αποτελούμενη από Ρομά, η οποία λήστευε οδηγούς και πεζούς στην περιοχή των Αχαρνών.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν δέκα Ρομά, εκ των οποίων πέντε ανήλικοι (ο μικρότερος δράστης είναι 12 ετών), ενώ αναζητούνται τρεις επιπλέον συνεργοί τους. Η αστυνομία εξιχνίασε 44 υποθέσεις ληστειών και 11 κλοπών.

Σε βάρος των συλληφθέντων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές από άτομα που ενεργούν κατ΄ επάγγελμα και παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι δράστες, σε δρόμους κοντά στον καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Αχαρνών, εξανάγκαζαν με διάφορα τεχνάσματα τους διερχόμενους οδηγούς να ακινητοποιούν τα οχήματά τους και στη συνέχεια με τη χρήση ή απειλή σωματικής βίας και ροπάλων αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, κινητά και άλλα αντικείμενα.

Μία ακόμη υπόθεση, που εξιχνίασε η αστυνομία, είναι αυτή που αφορά μια σπείρα, η οποία έκλεβε αυτοκίνητα από διάφορες περιοχής της Αττικής. Συνελήφθησαν δύο μέλη της σπείρας, καθώς και ένα άτομο ακόμη, για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 6 Ι.Χ αυτοκίνητα, πλήθος εξαρτημάτων και εργαλείων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.480 ευρώ. Οι δράστες διέθεταν τα κλεμμένα αυτοκίνητα αυτούσια ή τμηματικά, ως εξαρτήματα, αποκομίζοντας έτσι μεγάλα οικονομικά οφέλη. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 38 περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών,ενώ συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας.

Τέλος, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Τσεχίας, για κλοπές από πελάτες σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Αττικής, καθώς και ένας 54χρονος, που κατηγορείται ότι έκλεβε ηλεκτρονικές συσκευές από καταστήματα.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Διαδώστε το! Συγκλονίζει το νέο θαύμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου! Τι συνέβη;



Έκτακτο επίδομα 1.000 ευρώ από τον ΟΑΕΔ! Ποιοι το δικαιούνται;



«Νόμιζα ότι είχα πάθει υπερκόπωση, αλλά είχα βγάλει όγκο! » - Πασίγνωστος Έλληνας σοκάρει και μιλάει πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του!



Αποκάλυψη - βόμβα: Η μεγάλη αλήθεια στην υπόθεση Παντελίδη που τα ανατρέπει όλα! Διαβάστε στο athensmagazine.gr αυτό που κανείς μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να πει!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share